قوه قضائیه: اجرای حکم اعدام نوید افکاری قطعی شده است. تلاش جهانی برای نجات او ادامه دارد

خبرگزاری قوه قضاییه ایران خبر قطعی شدن حکم قصاص نوید افکاری، کشتی‌گیر سابق تیم ملی را تایید کرده است.

این خبرگزاری همچنین گفته حکم دیگری که دادگاه انقلاب شیراز برای اتهام ‘محاربه’ برای او و دو برادرش صادر کرده بود، هنوز به تایید دیوان عالی کشور نرسیده است.

پیشتر نیز گزارش شده بود که نوید افکاری در این پرونده به اعدام محکوم شده و وحید و حبیب افکاری، دو برادرش، به ترتیب به ۵۴ و ۲۷ سال زندان محکوم شده‌اند. هم خانواده و هم سه برادر می گویند تحت شکنجه‌های شدید مجبور به اعتراف اجباری شده‌اند. ادعایی که قوه قضائیه رد می‌کند.

نوید افکاری که به همراه دو برادرش بازداشت شده اند ، به ۲ بار اعدام، ۶ سال و ۶ ماه حبس و ۷۴ ضربه شلاق، وحید افکاری، برادر او، به ۵۴ سال و ۶ ماه زندان و ۷۴ ضربه شلاق و حبیب افکاری، دیگر برادر او، به ۲۷ سال و ۳ ماه زندان و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده‌اند.

سازمان حقوق بشری هرانا در این باره نوشته است  که این برادران از سوی قوه قضاییه و نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی متهم شده‌اند که یک کارمند حراست آب و فاضلاب به نام حسن ترکمان را به دلیل «مشارکت او در سرکوب شهروندان معترض به قتل رسانده‌اند».

این پایگاه خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، به نقل از یک «منبع مطلع» نوشت: «نوید و وحید افکاری به هدف اخذ اقرارهای اجباری به شدت در محل آگاهی شیراز که بسیار بدنام است، شکنجه شده‌اند و حتی اظهارات شاهدین در مورد ضرب‌وشتم و شکنجه آنها در پرونده مورد اشاره قرار گرفته است، اما این اظهارات مورد توجه دادگاه قرار نگرفته است».

بهیه نامجو، مادر نوید، وحید و حبیب افکاری نیز  با انتشار  پیامی ویدیویی از مردم و جامعه جهانی برای جلوگیری از اعدام فرزندانش کمک خواست و اعلام کرد: «از هر کسی صدای من را می‌شنود تقاضای کمک دارم برای احکام ناحق و ناعادلانه‌ای که به پسرانم داده‌اند».

مادر نوید افکاری گفت: نگذارید او را اعدام کنند او بی گناه است .