تصمیم آرژانتین برای لغو بازی دوستانه به تیم های ملی فوتبال اسرائیل و آرژانتین، موجب خشم و ناخرسندی زیاد در اسرائیل گردید و دوستداران لیونِل مِسی ابراز سرخوردگی شدید کردند، ولی اکنون خبر می رسد که شخص رئیس جمهوری آرژانتین به زودی از اسرائیل دیدن خواهد کرد، تا اگر مِسی نیامده باشد، لااقل او آمده باشد.
وزارت خارجه آرژانتین، با انتشار بیانیه ای، تاکید کرد که علیرغم باطل شدن دیدار دوستانه دو تیم فوتبال ملی اسرائیل و آرژانتین، رئیس جمهوری آن کشور برای دیدار رسمی به اسرائیل خواهد آمد.
هنوز تاریخی برای دیدار رسمی پرزیدنت ماوریسیو مَکری Mauricio Macriاز اسرائیل تعیین نشده، ولی وزارت خارجه آرژانتین تاکید می کند که این دیدار حتما صورت خواهد گرفت.
در این میان، بحث و جدل در اسرائیل، پیرامون این موضوع که چرا فدراسیون فوتبال آرژانتین آن بازی دوستانه را که قرار بود در آستانه بازی های موندیال در روسیه انجام گیرد لغو کرده است، بالا می گیرد.
فدراسیون فوتبال آرژانتین درباره تصمیم خود توضیحی نداده است. ولی خانم یری رگو وزیر فرهنگ و ورزش اسرائیل بر این باور است که گروه های فلسطینی تهدید کرده بودند که اگر لیونل مسی در اورشلیم بازی کند، او را خواهند کشت.
در روزهای گذشته، شماری از تظاهرکنندگان فلسطینی در کشورهای مختلف، با پیراهن ظاهرا خون آلود مِسی به تظاهرات پرداخته بودند.
جبرئیل رجوب رئبس فدراسیون های ورزشی فلسطینیان می گوید که اگر این بازی در شهر دیگری انجام می گرفت، فلسطینی ها با آن مخالفتی نداشتند.
یکی از اتهاماتی که علیه خانم رگو وزیر فرهنگ و ورزش مطرح گردیده آن است که وی با انتقال بازی از شهر حیفا در شمال اسرائیل به اورشلیم پایتخت کشور، عملا موجب لغو بازی گردید.
سازمان کل بازرسی کشور نیز اعلام کرد که قصد دارد همه این ماجرا و همچنین شیوه فروش بلیط برای تماشای این مسابقه را مورد بررسی دقیق قرار دهد. احزاب اوپوزیسیون اسرائیل نیز فرصتی به دست آورده اند که عملکرد دولت بنیامین نتانیاهو را به شدت مورد انتقاد قرار دهند. ولی لبه تیز حمله متوجه خانم رگو است که او به نوبه خود تاکید می کند که تصمیم فدراسیون فوتبال آرژانتین، در تهدیدهای تروریستی فلسطینیان ریشه دارد.
برخی محافل ورزشی اسرائیل ابراز نگرانی می کنند که از این پس ممکن است تیم های ملی برخی کشورهای دیگر نیز از آمدن به اورشلیم خودداری ورزند تا در یک بحث و جدل سیاسی درگیر نشوند.
گرچه ایالات متحده، اورشلیم را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت شناخته، ولی کشورهای اروپایی و بسیاری از ممالک دیگر حاضر به پذیرفتن این واقعیت نیستند و با استناد به قطعنامه سال ۱۹۴۷ خواهان بین المللی شدن اورشلیم هستند و در همان حال از خواست فلسطینی برای آن که شرق اورشلیم پایتخت دولت مستقل فلسطین شناخته شود، جانبداری می کنند.