دیدار رسمی معاون رئیس جهموری ایالات متحده، مایک پنس از خاورمیانه از امروز آغاز می شود. او در شرائطی به منطقه می رسد که روابط فلسطینیان با اسرائیل در اوج بحران قرار دارد و کشورهای عرب نیز از تصمیم پرزیدنت ترامپ در مورد برسمیت شناختن اورشلیم به عنوان پایتخت اسرائیل و همچنین تصمیم به انتقال سفارت آمریکا به پایتخت اسرائیل ابراز ناخرسندی، و آن را نکوهش کرده اند.
مایک پنس قرار است امروز به قاهره برسد و با پرزیدنت عبدالفتاح السیسی به گفتگو بنشیند و پس از آن رهسپار عمان شود تا مذاکرات مهمی را با ملک عبدالله دوم پادشاه اردن انجام دهد. او شامگاه روز یکشنبه به اسرائیل می آید و روز دوشنبه در کنست (پارلمان اسرائیلی) سخنرانی خواهد کرد.
معاون رئیس جمهوری ایالات متحده یک مسیحی مومن از فرقه انجیلی هاست که اورشلیم را بسیار مقدس می دانند و از این رو درخواست کرده است که به طور رسمی از دیوار ندبه (کتل همعراوی) زیارت کند. این یکی دیگر از موضوع هایی است که موجب خشم فلسطینیان شده است. زیرا معاون رئیس جمهوری ایالات متحده با این اقدام یک بار دیگر نشان می دهد که شهر اورشلیم متعلق به یهودیان است و باید پایتخت اسرائیل محسوب شود.
در مجموع، مایک پنس در موقعیت دشواری به خاورمیانه می آید، ولی مسائل منطقه بسیار حاد و حیاتی است و باید امید داشت که این سفر بتواند حل آن ها را کمی آسان سازد.
نزاع فلسطینیان با اسرائیل شاید مهمترین مساله ای باشد که معاون رئیس جمهوری ایالات متحده با سران مصر، اردن و اسرائیل در میان خواهد گذاشت. ولی آینده سیاسی سوریه، شیوه جلوگیری از زیاده خواهی های حکومت ایران در منطقه، و همچنین آینده سیاسی سوریه در شمار مهمترین موضوع هایی است که مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.
به احتمال زیاد هیچ دیداری برای پنس با سران حکومت خودگردان فلسطینی تدارک دیده نشده است. زیرا فردای روزی که پرزیدنت ترامپ به رسمیت شناختن اورشلیم را اعلام کرد، رهبران فلسطینی واکنش بسیار خشمگینانه ای ابراز داشتند و اعلام کردند که دیدار با معاون رئیس جمهوری ایالات متحده را تحریم می کنند.
پنس در شرائطی به مصر می رود که دولت قاهره با مشکل بزرگ مبارزه با گروه های ترور اسلامی در شبه جزیره سینا روبرو می باشد و ابراز حمایت ایالات متحده می تواند برای آن کشور دلگرم کننده باشد.
مصر اخیرا کمی به روسیه نیز نزدیک شده و امکان همکاری ها را بررسی کرده است. ولی به گفته ناظران، پرزیدنت السیسی خوب می داند که نمی توان روسیه را از نظر تامین منافع مصر، با آمریکا در یک ردیف قرار داد.
مسر همچنین با خطر تروریستی از نوار غزه روبروست و از این که حماس درهای غزه را به روی حکومت اسلامی ایران گشوده بسیار خشمگین است.
تشریح هدف های سیاسی آمریکا در منطقه، به منظور رویارویی با تحرکات حکومت ایران یکی از مهمترین موضوع ها در دیدار پنس از هر سه کشور است.
نه تنها اسرائیل، بلکه دولت های اردن و مصر نیز از فتنه گری های رژیم ایران در منطقه و برنامه های اتمی و موشکی آن نگران هستند و خواهان توقف آن می باشند.
دخالت های جنگی رژیم ایران در سوریه نیز یکی از مهمترین دلمشغولی های مشترک سه کشور است. وزیر خارجه ایالات متحده رکس تیلرسون روز گذشته (پنجشنبه) گفته بود که آمریکا مصمم است نگذارد که حکومت ایران در سوریه مستقر شود و بشار اسد بر کرسی قدرت باقی بماند.
آگاهان سیاسی در اورشلیم می گویند: حتی اگر نمی شود از دیدار چهار روزه پنس از سه کشور خاورمیانه انتظارات زیادی داشت، ولی سفر مایک پنس خالی از دستاوردهای سیاسی و منطقه ای نیز نخواهد بود.
به عنوان یک فارس و کسی که با یهود دشمنی ندارد بهتون عرض میکنم که تا قبل از آمدن قرآن کتاب تورات امام بشریت بوده برای همین از نیل تا فرات را شما گرفتید الان قرآن هم امام بشریت هست.با فرض اینکه حضرت ابراهیم پدر اقوام بوده و ۸ الی ۱۳ فرزند داشته شما از نسل یکی از فرزندان ایشان به نام اسحاق هستید.دیگر اقوام حاضر در محدوده نیل تا فرات به امامت قرآن هستند.پس شما در حدود همین سرزمین فلسطین فعلی محق هستید.یعنی همین الان شاید محمود عباس مشروعیت الهی نداره روی زمینهای دولتی اسراییل.اینها یعنی اعراب یک حق مالکیت خصوصی بیشتر ندارند.برای همین شما در لبنان پیروز بیرون در نمیایید از نظر الهی ولی در همین فلسطین فعلی چرا به یاری خدا.البته اگه قضیه بدون خون حل بشه خیلی بهتره.امامت قرآن هم هیچ کاریش نمیشه کرد چون ذکر حافظه و گارانتی خدا روشه.
یا اسرائیل و یا تهی و پوچ و بایر
زمان انتخاب و زمان خوش به سعادت تو و زمان کمال خوشبختی و زمان تقدس الهی و زمان اسرائیل فراء رسید
چرا اسرائیل
اسرائیل نه عیسی مسیح را مصلوب کرد و نه با محمد در نزاع قرار گرفت بلکه اسرائیل یعنی خداوند خطاب به موسی گفت تو اینک در محضر من هستی در مقام مقدس طوی! ما انسان را در بهترین صورت و نظام آفریدیم، سپس او را به پایینترین مرحله بازگرداندیم