محسن رضایی: اسرائیل یک حفره امنیتی در ایران ایجاد کرده است.جهانگیری خواهان توبیخ سپاه شد

پاسدار محسن رضایی، فرمانده پیشین سپاه پاسداران ، می گوید: « یک آلودگی امنیتی گسترده در کشور توسط اسرائیل ایجاد شده  است و نمونه آن این است که کمتر از یک سال، سه رویداد امنیتی اتفاق افتاده است؛ دو انفجار و یک ترور.

وی در ادامه افزود: پیشتر نیز یکسری از اسناد سری هسته‌ای ما به کلی سرقت شده است و قبل از آن چند ریز پرنده مشکوک آمدند و کارهایی انجام دادند.

رضایی که خود را برای انتخابات ۱۴۰۰ آماده می کند در ادامه گفته است: پس معلوم است آلودگی امنیتی پیدا کرده‌ایم و سالم‌سازی امنیتی باید یکی از برنامه‌های مهم دولت آینده باشد که آن را در تمام رده‌ها، وزارتخانه‌ها و جاهای حساس انجام دهد و این موارد مشکوکی که وجود دارد و منابع نفوذی احتمالی را پاکسازی کند.

وی گفت: معمولا در دنیا هم چنین قاعده‌ای وجود دارد که هر ۱۰ سال، ۲۰ سال کل سیستم را پاکسازی امنیتی می‌کنند و نوعی سالم‌سازی امنیتی را به وجود می‌آورند. ما مدت‌ها است که این کار را نکرده‌ایم و شاید ۳۰ سال گذشته است و این سالم‌سازی امنیتی به وجود نیامده است.

پاسدار رضایی افزود: از ۱۰ سال پیش تاکنون این موارد تشدید شده است. حادثه نطنز حادثه بسیار بدی بود؛ زیرا همزمان با اقدامات افتخارآمیز هسته‌ای ما صورت گرفت و لذا از نظر حیثیتی رخداد بدی بود. فکر می‌کنم بعد از اینکه ایران در مذاکرات هسته‌ای مقاومت کرد اینها این کار را انجام دادند تا بلکه مقاومت ما را در دیپلماسی بشکنند. بنابراین می‌تواند بی‌ارتباط نباشد».

جهانگیری معاون حسن روحانی نیز طی سخنانی خواستار پاسخگو بودن ارگانهای امنیتی و همچنین سپاه پاسداران درباره اتفاقات اخیر شد.