محسن هاشمی از پیدا شدن وصیت نامه دوم رفسنجانی و تحویل آن به خامنه ای خبرداد

محسن هاشمی فرزند اکبر هاشمی رفسنجانی و رئیس شورای شهر تهران در یک برنامه تلویزیونی فاش ساخت که  تنها نسخه وصیت نامه تکمیلی پدرش را که بیش از ۱۰۰ صفحه است و طی تقریباً ۴ تا ۵ سال آخر عمرش نوشته شده را به علی خامنه‌ای، تحویل داده  تا اگر خامنه ای  صلاح بداند، خودش آن را منتشر کند.

از متن این وصیت نامه کوچکترین اطلاعی منتشر نشده است ولی احتمال می رود که این نامه سرشار از نصیحت و هشدار از جانب رفسنجانی خطاب به علی خامنه ای و شیوه های حکومتی او بوده است .

هاشمی رفسنجانی در طول زندگی خود در حالی که نزدیکترین همکار خامنه ای محسوب می گردید ولی همیشه با شیوه های سرکوبگرانه رژیم تا حدودی مخالفت می ورزید و بر این باور بود که خشونت بیش از حد موجب تضعیف و فروپاشی رژیم خواهد شد .

رفسنجانی در فرصت های مختلف این دیدگاه خود را بارها در لفافه بیان کرده بود.

محسن هاشمی افزود: این بخش دوم  وصیت نامه پدرش است که بسیار قوی و بسیار جدی است و تاکنون  منتشر نشده است.

محسن هاشمی، در ادامه گفت: «من قبلا هم گفته ام پدرم  وصیت نامه ای داشتند که قدیمی بود که قسمتی از آن را در تلویزیون خواندم، اما متن قوی صد و خرده ای صفحه ای را ایشان در تقریبا ۴، ۵ سالی بود می نوشتند، که این قرار بود به وصیت نامه جدی تری تبدیل شود.»

او افزود: «این وصیت نامه چون خیلی از مواردش مربوط به خامنه ای  بود، من این را  به رهبری  دادم و الان متنی غیر از آن ما نداریم. البته این متن تکمیل و بازنویسی نشده بود. متنی بود که مباحث زیادی در آن مطرح شده بود که من خودم شخصا بردم دادم و به  خامنه ای دادم».

محسن هاشمی در حالی از تحویل این وصیت نامه سخن می گفت که در مدت نزدیک به چهار سال این موضوع  در هاله ای از ابهام فرو رفته بود.

در حالی که فرزندان هاشمی رفسنجانی می دانستند که پدرشان وصیت نامه مهمی را در چند سال آخر عمرش نوشته، ولی این وصیت نامه به طرز شگفت آوری ناپدید شده بود.

با توجه به اینکه اکبر هاشمی رفسنجانی یکی از پایوران اصلی نظام اسلامی بود که نقشی غیرقابل انکار در تثبت این نظام و همچنین انتخاب خامنه ای به مقام رهبری داشت، بعد از درگذشتش همه منتظر شنیدن دیدگاه او درباره نظام، توصیه‌ای برای آینده یا هر نوشته دیگری از او بودند، زیرا همه هاشمی رفسنجانی را شخصیتی آینده‌نگر می‌دانستند.

اما ابعاد پشت پرده وصیت نامه هاشمی رفسنجانی چیست؟

فاطمه هاشمی، دختر اکبر هاشمی رفسنجانی نیز دو سال پیش  در گفتگو با سایت جماران بخشی از ابعاد پشت پرده این ماجرا را فاش کرد و  گفت: «همان موقعی که پدرم فوت شد، آقایان آمدند و هرچه بود و نبود را با خودشان برداشتند و بردند. پدرم  در دفتر کارشان که مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده، مطالب مهمی را در گاوصندوق و چند کشو نگهداری می‌کردند و وقتی من به آنجا رفتم تا وسایل پدرم را به خانه بیاورم، با کشوهای خالی مواجه شدم و هیچ چیزی وجود نداشت.

او در ادامه افزود: ما به دنبال وصیت‌نامه پدرم  بودیم و پیش خودمان فکر کردیم که شاید وصیت‌نامه آنجا باشد، برای همین به دفتر کار ایشان رفتیم تا داخل کشو و گاوصندوق را ببینیم اما دیدیم که کشوها و گاوصندوق خالی است.»

پیشتر نیز  سایت جماران در این باره  نوشته بود: «هنوز کفن ‌هاشمی خشک نشده بود که دفتر مشاوران رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام بدون هیچ توضیحی پلمب شد و یاسر‌هاشمی نیز همان زمان در مصاحبه‌ای گفت: “یک کار نسنجیده‌ای در مجمع اتفاق افتاد و در روز سوم فوت پدرم  بدون هیچ دلیلی تمامی دفاتر را پلمپ کردند و هر وقت هم جویا شدیم که دلیل این مسئله چه بوده، اعلام کردند از بالا دستور رسیده است.

او افزود:  حتی از دفتر رهبری  نیز پیگیری کردیم که آنها هم گفتند ما چنین دستوری نداده‌ایم و آخر هم نفهمیدیم که این «بالا» کجا و چه کسی است! هیچ ‌کس دلیل قانع‌کننده‌ای در این خصوص به ما نداد و با این کار به مشاوران پدرم و بنده بی‌احترامی شد. حتی علی شمخانی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی هم به بنده گفتند که این کار بدون مجوز ما بوده و کتبا اعلام کرده‌ایم که پلمب باید باز شود.”

در همان ایام بود که فائزه‌ هاشمی از ممنوع‌الخروجی تعدادی از  اعضای خاندان‌ هاشمی خبر داد و این گمان و حدس قوت گرفت که شاید اعضای بیت ‌هاشمی از اطلاعات محرمانه و سری نظام باخبر هستند یا اینکه نوشته‌های محرمانه‌ای از پدرشان نزد آنها وجود دارد و به همین دلیل است که یاسر‌ هاشمی، فائزه‌ هاشمی، عماد ‌هاشمی، فواد‌ هاشمی و حسن لاهوتی ممنوع‌الخروج شده‌اند.

اکبر هاشمی رفسنجانی، از چهره‌های اصلی رژیم اسلامی نوزدهم دی ماه سال ۱۳۹۵ در سن ۸۲ سالگی درگذشت.

 

گزارش شده بود او در زمان شنا در استخری در شمال تهران دچار سکته قلبی شد  و حالش رو به وخامت گذاشت و تا زمان انتقال وی به بیمارستان علائم حیاتی اش را از دست داد.

علت درگذشت او نه تنها از سوی دخترانش فاطمه و فائزه مشکوک و غیر طبیعی اعلام شد، بلکه از سوی برخی از مقام های رسمی جمهوری اسلامی نیز  مرگ او مشکوک اعلام شد.

با پیدا شدن ناگهانی وصیت نامه هاشمی رفسنجانی پرسش های بسیاری مطرح شده است از جمله :

آیا واقعاً این وصیت نامه طی این مدت در اختیار محسن هاشمی  بوده، ولی این موضوع را کتمان می کرده است؟ یا اینکه این وصیت نامه هیچگاه در اختیار او نبوده است؟

تاکید محسن هاشمی بر این موضوع که تنها نسخه موجود از این وصیت نامه را تحویل خامنه ای داده است، چون این بخش از وصیت نامه پدرش در باره خامنه ای بوده است، بر ابعاد شگفت آور این موضوع می افزاید. افزون بر این محسن هاشمی نمی گوید چه زمانی این وصیت نامه را به آقای خامنه ای تحویل داده است.

آنچه مسلم است این موضوع از نظر شکل و محتوا ابعادی   بسیار پیچیده و مخفی دارد، که شاید یک روزی فاش شود.