با شدت گرفتن بحث و جدل در باره تسلط مقامات حکومت بر ثروت های ملی و اموال مصادره شده اکنون سخن از فرش های گران قیمت غارت شده در کاخ مرمر به میان آمده است
محمد هاشمی رفسنجانی، در واکنش به اظهارات پرویز فتاح ، رئیس بنیاد مستضعفان وابسته به علی خامنه ای که در تلویزیون حکومتی در مورد حواشی کاخ مرمر سخن گفته بود، نوشت:تا زمانی که مرحوم اکبر هاشمی زنده بود و ما هم به این ساختمان رفت و آمد داشتیم نه استخری در این ساختمان وجود داشت و نه چیزی مانند آن.درست است که ساختمان ۹ طبقه بود اما کاملا یک ساختمان معمولی اداری بود. رهبری در ان زمان دستور دادند که آن را به مرکز پژوهشهای مجلس واگذار کنند و در عوض قرار شد ساختمان قدیمی مجلس شورای اسلامی در خیابان امام خمینی که چهار طبقه بود به مجمع واگذار شود.
هاشمی در ادامه نوشته است : حالا اگر بعدها علی ولایتی و دیگران استخری ساخته باشند را من اطلاع ندارم اما تا زمان حضور آیت الله هاشمی در مجمع چنین چیزی وجود نداشت.
او نوشته است: دوبار دفتر اکبر هاشمی و کاخ مرمر را آتش زدند. یک بار خسارت کمتری داشت اما بار دوم خسارت زیادی وارد شد. این موضوع مربوط به دوران دولت محمود احمدی نژاد بود و ما هرچه مکاتبه کردیم نتیجه ای نگرفتیم.
البته در آن ساختمان فرش های قیمتی هم وجود داشت که جای بسیار تعجب است که جناب فتاح گزارشی از فرش ها ندادند که بدانیم در حال حاضر چه سرنوشتی پیدا کرده اند.
محمد هاشمی گفت: در حالی که همان موقع در جلسهای که محسن رضایی هم در آن حاضر بود و فرمان رهبری درباره تعطیلی دفتر مجمع و مرکز تحقیقات و ادغام آنها در دبیرخانه را قرائت میکردند قرار شد که این ساختمان به عنوان موزه مجمع تشخیص مصلحت نظام سازماندهی شود.
ولی از آنجا که مرحوم اکبر هاشمی در مجمع تشخیص نقش کلیدی داشت، به همین دلیل هم با اینکه تبدیل به موزه مجمع شود مخالفت شد.
او نوشته است که فتاح چرا به ساختمان قشنگی که در جنوب کاخ مرمر قرار دارد چیزی نگفت و فقط به کاخ مرمر اشاره کرد؟ ان ساختمانی که در جنوب کاخ مرمر قرار دارد و بانو فرح آن ساختمان خیلی قشنگ را ساخته بود که طرح و معماری خیلی قشنگی داشت. امروز آن ساختمان دست کسانی که آقای فتاح درباره آنها چیزی نگفت و فقط به کاخ مرمر اشاره کرد که به قول خودشان خیلی سروصدا ایجاد کرد.
او افزود: حالا جناب فتاح گفته کاخ مرمر را می خواهند موزه کنند و بعد از کورونا در آن را به روی مردم باز کنند تا عموم جامعه بتوانند بیایند و از موزه کاخ دیدن کنند. داخل کاخ خالی است مردم چه چیزی را می خواهند ببینند.
برادر اکبر هاشمی رفسنجانی در ادامه افزود: این روزها در رسانه ها خیلی مطرح شده، که فتاح تبلیغات انتخابات ۱۴۰۰ را خیلی زود شروع کرده است که علیه مرحوم برادرم هاشمی، حداد، خاتمی و دیگران حرف هایی زده تا خودش را به اصطلاح مطرح کند. ناگفته نماند که بعد از هاشمی تا دو سال کمیسیون های مجمع همچنان در کاخ مرمر تشکیل می شد.
او در پایان گفت: در ساختمان کاخ مرمر هیچ ساخت و سازی انجام نشده است. داستان ساختمان کاخ مرمر اینگونه است که بعد از روی کار آمدن حکومت اسلامی در ایران این کاخ در دست قوه قضاییه در دوره ریاست آخوند یزدی بود. اما از این کاخ به خوبی نگهداری نمی شد.
مثلا این کاخ یک اتاق خاتم کاری دارد که آن زمان این اتاق را به آبدارخانه تبدیل کرده و در آن سماور گذاشته بودند. در نتیجه بخار آب باعث شده بود برخی از گوشه های این خاتم کاری ها توبه کنند. در نتیجه دکتر حبیبی معاون اول هاشمی این ساختمان را از قوه قضاییه گرفت و کاخ دیگری روبروی آن (که الان هم قوه قضاییه در آن مستقر است) را به قوه قضاییه دادند.
دکتر حبیبی این کاخ را مرمت کرد و تخریب های انجام شده را بازسازی کرد. این کاخ بعدا دفتر مجمع تشخیص مصلحت نظام شد. به این شکل که جلسات مجمع و کمیسیون های آن در این ساختمان تشکیل می شد. دفتر محسن رضایی دبیر مجمع و دفتر اکبر هاشمی رئیس وقت مجمع هم در آنجا مستقر بود. به علاوه بخش اداری و مالی مجمع هم در ساختمان کوچک دیگری در خیابان ولیعصر بود.