
حسین علیمراد، مدیرسرمایهگذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران، در تلاش برای دور زدن تحریم گفت : بدنبال دعوت و مذاکره با سرمایه گذاران خارجی در صنعت پتروشیمی هستیم .
علیمراد ،بدنبال دور زدن تحریم ها از مذاکره با سرمایهگذاران خارجی در صنعت پتروشیمی ایران خبر داد و گفت: در تلاش هستیم تا با جذب سرمایههای خارجی، به وضعیت بحرانی اقتصاد کشور کمک کنیم .
وی از روابط جدید ایران با سایر کشورها ی اروپایی و آسیایی سخن گفته و افزود :این روابط جدید بر اساس برد ، برد مسیر جدیدی را تجربه می کند و اینگونه نیست که کشورهای علاقمند به سرمایه گذاری با حکومت ایران تحت تاثیر سایر کشورها قرار بگیرند و یا تهدید شوند .
مدیرسرمایهگذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی حکومت ایران، گفت : شرکتهای خارجی بهویژه شرکتهای آسیایی با توجه به شرایط کنونی حکومت ایران و آغاز تحریم های شدید ایالات متحده و اقتصاد نابسامان و بحرانی ایران ،همچنان مایل به همکاری با ما هستند.
در تلاش برای خنثی کردن، اثرات تحریم صادرات صنایع پتروشیمی ایران به جهان، اکنون حکومت اسلامی ایران تلاش میکند، سرمایه گذاران خارجی را وارد این صحنه کند، شاید بتواند یک منبع درآمد ی ، این درآمد کلان را نجات دهد ،پس از نفت ،صنعت پتروشیمی پر درآمدترین صادرات نفت ایران است ولی آگاهان می گویند، بسیار بعید به نظر میرسد که سرمایه گذاران خارجی وارد این صنعت در ایران بشوند، چرا که آنها هم با تحریم های آمریکا مواجه خواهند شد .
پس از آنکه صنایع خودروسازی ایران به علت شدت گیری تحریم ها ی آمریکایی علیه رژیم ایران تقریبا به حالت فلج در آمده است ، ورود خودروهای کهنه و دست دوم دوباره در ایران رواج گرفته یکی از کارشناسان امور در باره ی ادامه ی آن هشدار میدهد .
بابک کریمخان، رئیس انجمن قطعهسازان کرمانشاه ، واردات خودرو دست دوم خارجی برای کاهش التهابات بازار را تصمیم نادرستی خواند و افزود : نباید کشور را به بازار خودروهای قراضه اروپایی تبدیل کنیم.
رئیس انجمن قطعهسازان کرمانشاه از تبدیل شدن ایران به به بازار خودروهای قراضه کشورهای اروپایی هشدار داد : نباید اجازه بدهیم هر خودروی کهنه و مستهلک خارجی وارد کشور شود، عنوان بسیاری از این خودروهای دست دوم خارجی با قیمت آهن پاره به فروش میرسد و ما داریم با دست خودمان کشور را به بازار خودروهای قراضه کشورهای اروپایی تبدیل می کنیم .
به گفته این فعال صنعت خودرو: در چنین در چنین شرایطی که نیازمند حفظ ذخایر ارزی کشور هستیم و ممکن است برای بلندمدت به این ارز برای کالاهای اساسیتر نیاز داشته باشیم، منطقی نیست که بخواهیم ارز را برای واردات خودرو صرف کنیم.
مهدی مطلبزاده، نایب رئیس انجمن «صنایع همگن نیرو محرکه و قطعهسازی کشور» نیز پیشتر گفته بود : بحران صنعت قطعهسازی سبب شده است حدود ۱۰۰ هزار اتومبیل به مرحله تکمیل تولید نرسند و در کف کارخانه باقی مانده است .
وی گفته است: به جای وارد کردن خودروهای دست دوم ، دولت از قطعه سازان و کارخانههای خودروسازی حمایت کند ، اگر حمایت شویم ،نیازی به واردات خودرو دست دوم از کشورها ی اروپایی نیست .
بحران صنعت قطعهسازی در سال گذشته و نوسانات ارزی در کشور به بیکاری حدود ۱۰۰ هزار کارگر انجامید.
سرمایه ها وثروت و اموال به امانت گذاشته شده دراکثر بانکها وموسسات مالی به غارت رفتند ومردم بدبخت تر از گذشته شده اند وبه حق وحقوشان هم نرسیده اند وحالا وای به حال و روز سرمایه ها وسرمایه گذاران خارجی- چه جهنمی شود برای آنها. ریسک سرمایه گذاری در ایران بسیار در این دزدبازار داخلی ومافیایی بالارفته است. هیچ عاقلی چنین کاری را نخواهد کرد اگر ازاوضاع داخلی ایران خبر داشته باشد.