مدیرعامل سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع ادعا کرد: ظرفیت صادرات بالغ بر چند میلیارد دلار تجهیزات نظامی را طی یک سال داریم

نظامی امیر رستگاری در این باره افزود: پس از لغو تحریم های تسلیحاتی، ما این ظرفیت را داریم که طی یک سال بالغ بر چند میلیارد دلار صادرات تجهیزات نظامی در همه حوزه ها و برخی حوزه های غیرنظامی داشته باشیم.

مشخص نیست ارزیابی این مقام ارشد نظامی بر چه اساس است .کیفیت تسلیحات نظامی ایران مورد تایید قرار نگرفته و در شرایطی که صدور نفت ایران به کمترین حد رسیده چگونه حکومت قادر به صادرات سلاح است و چه کشورهای هایی حاضر خواهند شد که جنگ افزارهای تولیدی در ایران را خریداری کنند.؟؟

او گفت: ناوشکن دنا را در همین سال تحویل نیروی دریایی ارتش جمهوری خواهیم داد. کار ساخت زیردریایی بعثت نیز آغاز شده است.

این فرمانده نیروی دریایی ارتش حکومت  اسلامی، آبان ماه  سال گذشته نیز اعلام کرده بود که این ناو  در بهمن ماه ۹۸ آماده خواهد شد.

رستگاری در ادامه  افزود: اگرچه ساخت اولین زیردریایی در دنیا معمولا حدود ۱۵ سال طول می کشد، اما با توجه به تجربیاتی که در ساخت زیردریایی های فاتح و غدیر به دست آورده ایم، تلاش می کنیم این زمان را کاهش دهیم.

مدیرعامل سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع درباره زیر دریایی هواناو پیروزان نیز ادعا کرد که  تا پایان سال این هواناو را تحویل نیروی دریایی ارتش می دهیم.

او افزود:  هواناو تهاجمی است و با توجه به مواد خوب به کار رفته در ساخت آن از قابلیت رادار گریزی  بالایی برخوردار است. این هواناو همچنین توانایی جابجایی نیرو و تجهیزات و ورود به دریا از هر نقطه سواحل کشور را دارد.

مدیرعامل سازمان صنایع دریایی در ادامه درباره ویژگی پرتابگرهای عمودی موشک که قرار است بر روی ناوشکن های نیروی دریایی ارتش نصب شود، مدعی شد:این پرتابگرها برای شلیک موشک های کروز سطحی برد بلند خواهد بود.