مدیرعامل نیشکر هفت‌تپه به ادعای اخلال در نظام اقتصادی رژیم بازداشت گردید

پس از سالیان دراز اعتصاب های کارگری در صنایع تولید شکر ایران، مدیرعامل نیشکر هفت‌تپه به ادعای اخلال در نظام اقتصادی رژیم بازداشت گردید.

منابع غیر رسمی در ایران گزارش داند که امید اسدبیگی مدیرعامل شرکت نیشکر هفت‌تپه به اتهام اخلال در نظام اقتصادی

بازداشت شد اما هنوز مقام های قوه قضائیه در این باره سکوت کرده اند .

شرکت نیشکر هفت تپه یکی از شرکت های پرافتخار صنعتی ایران است که ۴۴ سال پیش در نزدیکی  شهر تاریخی شوش دانیال تاسیس شد و در کنار تولید شکر از ساقهٔ نیشکر، کارخانه‌های کاغذ پارس ،تولید کاغذ با استفاده از تفالهٔ نیشکر موسوم به باگاس، ، شرکت حریر ،تولید رول دستمال کاغذی، شرکت‌های خوراک دام و طیور، ملاس و … در این منطقه مشغول به فعالیت می‌باشد.

روزنامه جوان، نزدیک به سپاه پاسداران، سال گذشته در گزارشی باره مدیر عامل شرکت هفت تپه نوشته بود:  «امید اسدبیگی مدیرعامل نیشکر هفت‌تپه در اوج اعتراض کارگران این کارخانه علیه خصوصی‌سازی گفت نباید به آن‌ور آب متکی باشیم و باید زیر سایه نظام دست‌به‌دست هم دهیم».

در ادامه این گزارش امده بود: «کاشف به عمل آمد که مالک نیشکر هفت‌تپه که از قضا مورد حمایت جدی رییس سازمان خصوصی‌سازی نیز بوده برای دریافت میلیون‌ها دلار سند‌سازی صوری کرده است».

روزنامه جوان در ادامه نوشته بود:« اسدبیگی با دریافت ۹۸بیش از  میلیون دلار ارز دولتی، و ۳۵۰بیش از میلیارد تومان سود حاصل از فروش این دلار‌ها را در بازار آزاد به جیب زده است و طی دو چک هفت و ۱۰ میلیارد تومانی سهم ۳۰ درصدی قربانعلی فرخزاد را پرداخت می‌کند که در نهایت هم با سهم ۷۰ درصدی خود از این سود متواری می‌شو»..

پوری حسینی رییس سازمان خصوصی سازی، نیز پس از ب خبر بازداشت مدیرعامل شرکت نیشکر هفت‌تپه  به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور و تضییع گسترده اموال عمومی و دولتی بازداشت شده است .

این بازداشت ها در حالیست که کارگران نیشکر هفت‌تپه پیشتر در اعتراض به عدم پرداخت حقوق و مناسبات کاری در این شرکت  تجمع کرده بودند و ، اکنون با اتهامات سیاسی و امنیتی در دادگاه انقلاب تهران و شوش مواجه شدند، تعدادی از کارگران معترض چون اسماعیل بخشی و علی نجاتی به زندان اوین  منتقل شدند و محاکمه‌شان در دادگاه انقلاب تهران در جریان است. وشمار دیگری نیز از کارگران هفت‌تپه به حکم دادگاه شوش به هشت ماه زندان و «۳۰ ضربه شلاق محکوم شده‌اند و پرونده گروهی دیگر از کارگران همچنان در حال رسیدگی است.