مدیر اجرایی بنیاد برومند: مسئول جان تمامی زندانیان سیاسی و عقیدتی مقامات قضایی و امنیتی حکومت ایران هستند

رویا برومند، مدیر اجرایی بنیاد عبدالرحمن برومند برای حقوق بشر در ایران، با مسئول  خواندن قوه قضائیه و نهادهای امنیتی در رابطه با وضعیت سلامت زندانیانی از جمله بهنام محجوبی در گفتگو با صدای آمریکا گفت،‌ مسئولیت وضعیت زندانیان با نهادهای قضایی و نهادهای امنیتی است، افرادی که آنها را به زندان می‌اندازند، وثیقه‌های سنگین صادر می‌کنند تا جلوی آزاد شدن آنها را بگیرند و پزشکانی که به سلامتی زندانیان توجه نمی‌کنند.

خانم برومند در ادامه افزود:  مسئله سلامت زندانیان جزو مسائلی است که در ارتباطات میان مقامات حکومت ایران  و سازمان ملل از دهه شصت که اولین گزارشگر ویژه حقوق بشر در ایران مشغول به کار خود شد، ‌بوده اما مقامات حکومت  اجازه دسترسی به زندان‌ها و زندانی‌ها را نمی‌دهند.

مدیر اجرایی بنیاد عبدالرحمن برومند برای حقوق بشر در ایران در ادامه گفت:  نهادهای حقوق بشری و بین المللی وقتی می‌توانند موثر باشند که «بتوانند بروند داخل کشور و بازدید کنند از زندان‌ها و با مقامات مسئول صحبت کنند و هم وظایفشان را یادآوری کنند و مشکلتان آنها را بشنوند و راه چاره توصیه کنند.»

ابتلای زندانیان سیاسی و عقیدتی به بیماری‌های حاد و مرگ برخی از آنها در زندان‌های ایران در سال‌های گذشته بارها تکرار شده است. از ابتلای زندانیانی چون امید کوکبی، آرش صادقی و علیرضا رجایی به سرطان گرفته تا کشته شدن هدی صابر و وحید صیادی نصیری در زندان. حالا هم  اخباری در رابطه با وخامت وضعیت جسمی بهنام محجوبی، یکی از دراویش گنابادی زندانی در ایران که بیماری «پانیک اعصاب» مبتلا بوده، منتشره شده است.

این زندانی عقیدتی طی روزهای گذشته به دلیل وخامت حال، در وضعیتی ناگواری از زندان اوین به بیمارستان لقمان تهران منتقل و گفته می‌شود در آستانه مرگ  قرار دارد.

بهنام محجوبی،‌ درویش گنابادی زندانی روز شنبه ۲۵ بهمن‌ماه در پی «مسمومیت دارویی» از زندان اوین به بیمارستان لقمان تهران منتقل شد و روز یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه یکی از ماموران زندان اوین در بیمارستان لقمان به خانواده بهنام محجوبی گفته بود سطح هوشیاری این زندانی سیاسی پایین آمده و او به کما رفته است.

محجوبی از جمله دراویش گنابادی است که با اتهام اجتماع و تبانی در حوادث گلستان هفتم بازداشت و به دوسال زندان محکوم  و در این مدت با وثیقه آزاد نشده است.

ایالات متحده در سال‌های اخیر در گزارش‌های حقوق بشری خود، بارها به نقض گسترده حقوق اقلیت‌های مذهبی و قومی در ایران اعتراض کرده است.

در همین راستا، پاسدار حسین دهقان، مشاور خامنه در توئیتی نوشته است : حال که تحول دستگاه قضایی توانسته امید را در دل مردم زنده کند، باید از برخی بی‌تدبیری‌های فردی هم جلوگیری شود. قبول مسئولیت و شناسایی علت، عذرخواهی و دلجویی از آسیب‌دیدگان وظیفه ما مسئولان و هر فرد علاقه‌مند به کشور است.

رییس سازمان زندان‌ها نیز در این باره گفت: ضد انقلاب به دنبال تولید اخبار دروغ، بزرگ نمایی و سیاه نمایی از عدم رعایت حال زندانیان در حکومت ایران  است و ما باید مراقب باشیم تا بهانه دست آنان ندهیم.