کانال مستقل کارگران هفتتپه، خبرداد که امید اسدبیگی، مدیر عامل هفت تپه که متهم به اختلاس است، حدود ۷۰۰ میلیون دلار معادل پانزده تریلیون و چهارصد میلیارد تومان (با نرخ دلار ۲۲ هزار تومانی) را از طریق صرافی به کانادا منتقل کرده است.
این کانال تلگرامی که خبرهای مربوط به اعتراض کارگران هفتتپه را پوشش میدهد همچنین نوشته است که «اسدبیگی و باندش برابر با شصت سال حقوق ما اختلاس کردند و برابر با سی سال آن را هم به کانادا بردهاند ولی با پرداخت قطره چکانی حقوق، ما را به مسخره گرفتهاند».
امید اسدبیگی شرکت نیشکر هفتتپه را با پیشپرداختی شش میلیارد تومانی در زمستان سال ۹۴ خریداری کرد.
عباس جعفری دولتآبادی، دادستان وقت عمومی و انقلاب تهران ، دو سال پیش گفته بود: «فردی در خوزستان شرکتی را خریداری کرده و از سال ۹۴ تا ۹۶ حدود ۸۰۰ میلیون دلار گرفته و تاکنون تعهدات ارزی خود را انجام نداده است».
شرکت نیشکر هفتتپه در طول مدیریت اسدبیگی دچار مشکلات فراوانی شد و بارها شاهد اعتصاب کارگرانش بود و برخی فعالان کارگری به جرم اعتراض به وضعیت این شرکت حکم زندان دریافت کردند.
کانال تلگرامی کارگران هفت تپه نوشته است: اسدبیگی مدیر عامل هفتتپه که میگفت «اجازه نخواهیم داد وجبی از این خاک به غیر از ایجاد رفاه و توسعه برای مردم، در مسیر دیگری قرار گیرد»، تنها در یک فقره از تخلفاتش، با جعل برگههای توجیهی اخذ ارز دولتی، ۹۸ میلیون دلار را گذاشت جیبش و فرار کرد.
در دادگاه تهران، رئیس حراست بانک مرکزی گفته شد با همکاری امید اسدبیگی ۹۸میلیون دلار ارز از دولت دریافت شده و با نرخ آزاد در بازار فروخته اند و سودش را به جیب زده اند. ۹۸ میلیون دلار! امید اسدبیگی مالک هفتتپه است که رئیس خصوصیسازی تمام قد از او دفاع کرده است.
کارگران هفتتپه نزدیک به ۴۰ روز است که در اعتراض به خصوصی بودن این شرکت و درخواست برای خلع ید کارفرما اعتصاب کرده و خواهان رسیدگی به درخواستهایشان هستند.
معترضان اهم مطالبات خود را پرداخت معوقات مزدی، رسیدگی به وضعیت شغلی، تعیین تکلیف شرکت، بازگشت به کار همکاران اخراج شده، ابطال واگذاری شرکت به بخش خصوصی و همچنین تمدید مهلت دفترچههای درمانی، عنوان کردهاند.
کارگران هفت تپه در ادامه اعتراضات چهل روز ه خود شعار می دادند: همشهری بگوش باش ، ما کارگریم نه اوباش. مرگ بر اسد بیگی مفسد اقتصاد ی اعدام باید گردد.
سه سال پیش در پی اولین اعتراض کارگران هفت تپه ۱۵ نفر از آنان را اداره اطلاعات بازداشت کرد و پس از آن بود که تجمعات اعتراضی گروهی از کارگران نیشکر هفت تپه برای رسیدگی به مطالبات صنفی خود اتفاق افتاد.
روز بعد هم کارگران این مجتمع بار دیگر هم برای پیگیری مطالبات قبلی و هم برای اطلاع یافتن از وضع همکاران بازداشتی شان دست به اعتراض زدند. و در پی این اعتراض نیز ۴۰ تن از کارگران را به دادگستری شوش احضار کردند.
این خبر توسط سندیکای کارگران شرکت نیشکر هفت تپه منتشر گردید این بازداشتها به دنبال اعتصاب کارگران بود. آنان در پی پرداخت نشدن حقوق اردیبهشت و خرداد سال ۱۳۹۶ , حقوق بهمن و اسفند سال ۱۳۹۴ , هشت ماه بن سال گذشته و پاداش دو سال قبل شان دست به اعتصاب زدند و بارها احضار شدند.
در ادامه این اعتراضات اسماعیل بخشی نماینده کارگران شرکت نیشکر هفتتپه و دو نفر دیگر روز یکشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۷ دستگیر شدند. و دوباره کارگران طی یک راهپیمایی اعتراضی در شهر شوش، خواستار آزادی بازداشت شدگان شدند.
اما حکومت بازهم به بازداشت انان ادامه داد و این بار در سال ۱۳۹۷ تعداد ۱۹ نفر از کارگران نیشکر هفت تپه را بازداشت کردند. کارگران برای آزادی دستگیرشدگان در مقابل دادگاه شهرستان شوش بست نشستند.که در نتیجه ۱۵ نفر از دستگیر شدگان آزاد شدند ولی ۴ نفر آنها کماکان در زندان هستند.