مدیر مسئول “جمهوری اسلامی” در واکنش به کارزار تندروها علیه دولت روحانی: «از مردم عذرخواهی کنید»

تلاش جناح اصولگرای حکومت برای برانداختن هرچه زودتر دولت حسن روحانی، با ابراز مخالفت های متعددی از بین خود دست اندرکاران رژیم روبرو شده است. از جمله، مسیح مهاجری سردبیر روزنامه جمهوری اسلامی، در انتقاد تندی به مجتبی ذوالنوری گفت:  بهتر است از مردم نظر بخواهید

مهاجری در مقاله ای که در روزنامه خود انتشار داد،  خطاب به مجتبی ذوالنوری  رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس نوشت:  رئیس‌جمهوری می خواست با یادآوری دوران  امام حسن با شرایط کنونی ما از  آن حضرت درس بگیریم  که «مرد جنگ باشیم به روز جنگ و مرد صلح باشیم به روز صلح» اما شما در  در پاسخ به روحانی گفته اید:   امروز اکثریت قاطع ملت ایران به کمتر از عزل و مجازات شما راضی نمی‌شوند. با منطق شما ؟! رهبر انقلاب باید دستور دهند هزار بار شما را اعدام کنند تا دل مردم عزیز راضی شوند؟!

مسیح مهاجری در ادامه نوشت:  افراد دیگری از همین طیف فکری،  واکنش‌های تندی به سخن  روحانی نشان دادند و حتی کار را به اهانت و ناسزاگویی به او هم رساندند که البته حرجی به آن‌ها نیست، ولی از شما که یک نماینده مجلس آن هم با دو ویژگی مهم ریاست کمیسیون امنیت ملی و ملبس به لباس روحانیت  هستید این برخوردها  بسیار دور از انتظار است.

اودر ادامه  نوشته است  به آنچه مجتبی  ذوالنوری در توئیتر نوشته‌اند، حداقل سه ایراد اساسی وارد است. نخست آنکه این درست نیست که حکم عزل و مجازات صادر کنند.

دوم آنکه رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، از طرف «اکثریت قاطع ملت» ایران، نظر داده که به چیزی کمتر از عزل و مجازات رئیس‌جمهور راضی نمی‌شوند. بهتر است برای روشن شدن صحت ادعای خود، نظر مردم را بپرسند و مردم آزادانه نظر بدهند که صلح می‌خواهند یا جنگ.

سوم آنکه ایشان، خود را در جایگاه قاضی قرار داده و حکم اعدام رئیس‌جمهوری را صادر نموده‌اند و مهم‌تر اینکه برای رهبری تعیین تکلیف کرده‌اند و خطاب به روحانی نوشته‌اند، «رهبر انقلاب باید دستور دهند هزار بار شما را اعدام کنند تا دل مردم عزیز راضی شود».

مسیح مهاجری نوشته است: مجلس بر اساس آنچه قانون اساسی مقرر کرده، دو وظیفه قانون‌گذاری و نظارت را دارد  و حالا با این نوشته رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس معلوم شد نمایندگان مجلس وظیفه سومی هم دارند که صدور حکم اعدام است! بدین‌ترتیب، لابد باید قانون اساسی اصلاح و این وظیفه سوم هم به آن اضافه شود.

حسام‌الدین آشنا مشاور رییس‌جمهوری نیز در این باره نوشت: «فحاشی انسان را نه دانشمندتر می‌کند و نه نورانی‌تر».

همزمان علی مطهری، نماینده پیشین مجلس نیز گفته است:  «اظهارنظر هر ایرانی خصوصا رییس‌جمهوری در این مورد باید آزاد باشد و نباید موجب توهین و تهدید شود. اینکه مقام رهبری مخالف مذاکره هستند مانع اظهار نظر دیگران نیست.»

مهدی نصیری سردبیر سابق کیهان نیز در توئیتی  نوشت: «گام اول انقلاب را با شعار آزادی همه گروه‌ها و جناح‌ها و احزاب آغاز کرده بودیم به اینجا رسیدیم. اکنون در طلیعه گام دوم با تهدید به اعدام به کجا خواهیم رسید؟»