مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی درباره طرح کشتن هاشمی رفسنجانی افشاگری کرد

مسیح مهاجری، مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی، گفت:  اکبر هاشمی رفسنجانی پیش از مرگش به او گفته بود که عده‌ای برای کشتن او برنامه‌ریزی کرده بود.

مهاجری، در ادامه افزود: هاشمی رفسنجانی در یک ملاقات در سال ۹۳ به دلیل نگرانی از شنود او را به یک اتاق مجمع تشخیص مصلحت نظام که کمتر استفاده می‌شد، برده است.

وی گفت که هاشمی رفسنجانی در این اتاق به صورت “در گوشی” درباره “یک واقعه تکان‌دهنده»” موضوعاتی را بیان کرده است. مهاجری بدون اشاره به جزئیات اعلام کرد: «آن واقعه اتفاق نیفتاد اما شکل دیگری از آن اتفاق افتاد.»

مهاجری گفت: هاشمی رفسنجانی گفته که این اقدام قرار بوده توسط افرادی انجام شود که او آنان را از اعدام در زمان جنگ ایران و عراق نجات داده بود.

هاشمی رفسنجانی سال ۹۳ گفته بود که پس از عقب‌نشینی نیروهای ایرانی از فاو، برخی از مقامات تصمیم داشتند تعدادی از فرماندهان از جمله  یحیی رحیم صفوی، فرمانده اسبق سپاه پاسداران، را اعدام کنند، اما او مانع آنان شده است.

اعضای خانواده اکبر هاشمی رفسنجانی در سال‌های گذشته چندین بار فرضیه مرگ او به علت ترور فیزیکی یا بیولوژیک را مطرح کرده‌اند.

هاشمی رفسنجانی در طول زندگی خود در حالی که نزدیکترین همکار خامنه ای محسوب می گردید ولی همیشه با شیوه های سرکوبگرانه رژیم تا حدودی مخالفت می ورزید و بر این باور بود که خشونت بیش از حد موجب تضعیف و فرو پاشی رژیم خواهد شد .

فاطمه هاشمی فرزند ارشد اکبر هاشمی رفسنجانی  پیشتر گفته بود: با شواهدی که به دست آورده اطمینان دارد که مرگ پدرش طبیعی نبوده است. به گفته خانم هاشمی، دو ماه پیش از مرگ پدرش به او اطلاع داده‌اند که عده‌ای قصد ترور اکبر هاشمی رفسنجانی را دارند.

وی در ادامه گفته است : «چرا با ۲۱ دقیقه تاخیر ایشان را به بیمارستان رساندند؟… چرا از پیکر پدرش نمونه‌برداری انجام نشد یا اینکه چرا ایشان در هنگام دفن گواهی فوت نداشت؟ در حالی که طبق قانون خود بیمارستان‌ها، اگر کسی زودتر از ۴۸ ساعت فوت کند باید با یک نمونه‌برداری یا کالبدشکافی، دلیل مرگش را مشخص کنند. چرا هیچ آزمایشی در آن زمان از ایشان گرفته نشد؟ همه این‌ها برای ما جای سوال و ابهام است».

اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس جمهوری اسبق ایران و رئیس وقت مجمع تشخیص مصلحت نظام، روز ۱۹ دی‌ماه ۱۳۹۵ به هنگام شنا در استخری در مجموعه سعدآباد درگذشت.