امروز سهشنبه ۱۲ مردادماه، مراسم تنفیذ ابراهیم رئیسی، سیزدهمین رئیس جمهور حکومت ایران، با حضور علی خامنهای برگزار شد.
خامنهای در این مراسم که به دلیل شیوع کرونا، با رعایت فاصله و دستورالعملهای کرونایی برگزار شد، حکم ریاست جمهوری رئیسی را شخصا به دستش داد.
خامنهای با پرداختن به مساله انتخابات ریاست حمهوری که از سوی اقشار مختلف مردم به صورت گسترده تحریم شده بود، گفت: « از مدتها پیش توطئه تحریم انتخابات در محافل سیاستگذاری دشمنان طراحی و دنبال میشد و در داخل هم عدهای از روی غفلت و عدهای شاید از روی غرض همین خط را دنبال میکردند». خامنهای در ادامه با انکار بی رمق بودن انتخابات اخیر و میزان بسیار پایین مشارکت، ادعا کرد که “ملت پاسخ قاطع داد و با توجه به اوضاع و احوال، مشارکت خوبی در انتخابات داشت.”
این در حالی است که حتی طبق آمار اعلام شده از سوی خود رژیم، میزان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری امسال، ۴۸.۸ درصد بود که این میزان، پایین ترین سطح مشارکت پس از انقلاب ۵۷ بوده است.
خامنهای با تعریف و تمجید از ابراهیم رئیسی در متن حکم تنفیذ، از او با عناوین “شخصیتی مردمی و عالیقدر، از تبار سیادت و علم، و مزیّن به پرهیزگاری و خردمندی، و دارای سوابق درخشان مدیریت” نام برد.
ابلاغ این صفات عجیب و غریب به آخوند ابراهیم رئیسی در حالی است که او به دست داشتن در کشتار زندانیان سال ۶۷ متهم است و به دلیل نقض گسترده حقوق بشر، تحت تحریمهای آمریکا و اتحادیه اروپا قرار دارد و همچنین بسیاری از خانوادههای قربانیان، به دنبال محاکمه و مجازات او در دادگاههای بین المللی هستند.
خامنهای ضمن ابراز رضایت و خوشحالی از شعارهای انتخابات رئیسی، گفت: «در بیانات و تبلیغات رئیس جمهور محترم آقای رئیسی تکیه بر ارزش های اساسی انقلاب مکرر انجام گرفت. این مسیر درستی است و توصیه موکد ما هم این مسیر است و در بیاناتشان بر این تاکید کردند. آن مسیری که کشور و ملت را به حقوق اساسی خود میرساند توسل به ارزش های اساسی انقلاب است.»
خامنهای همچنین “سرعت عمل در تشکیل دولت را ضروری” خواند و گفت: «شرایط کشور اقتضا نمیکند که تشکیل دولت به تأخیر بیفتد. بنابراین رییسجمهور در معرفی وزرای پیشنهادی و مجلس نیز در بررسی صلاحیت وزیران شتاب به خرج دهند.»
در این مراسم، حسن روحانی، رئیس جمهور پیشین حضور داشت ولی از روسای جمهور دورههای قبل، خاتمی و احمدی نژاد، غایب بودند.
خامنهای که همواره در طول حیات سیاسی خود به دنبال دشمن میگشته و از این واژه مبهم، به دفعات در سخنرانیهایش استفاده کرده است، این بار نیز از تلاش “دشمنان” برای “تأثیرگذاری و مسلط شدن بر افکارعمومی کشورها، از جمله مردم ایران از طریق جنگ نرم و جنگ تبلیغاتی و رسانهای” سخن گفت و از آنچه که “ضعف و کمکاری در کارهای رسانهای و تبلیغاتی در داخل کشور” نامید، گله کرد.
مراسم تحلیف ابراهیم رئیسی، دو روز دیگر پنجشنبه ۱۴ مرداد ساعت ۱۷، در صحن علنی مجلس برگزار خواهد شد.
اسرائیل: حضور نماینده اتحادیه اروپا در تحلیف رئیسی، شرمآور و تجلیل از یک قاتل و جلاد است