معاون زنان وزارت ورزش، حضور زنان در رشتههای پرورش اندام، بوکس و ورزش زورخانهای را خلاف اعتقادات اسلامی دانسته و گفت: «در اسلام زنان را ریحانه خطاب کردهاند، باید ظریف باشند و با ورزشهای خشن و مردانه ” فیزیولوژی” خود را تحت تاثیر قرارندهند».
مهین فرهادیزاد افزود: «نامه کتبی این سه رشته به وزارت ورزش رسیده است. باید در کنار ورزش به بحث فرهنگی و اسلامی آن هم توجه شود.»
او تاکید کرد که اگر در رشته پاورلیفتینگ بحث پرورش اندام مطرح باشد، وزارت ورزش “به سرعت و پس از دریافت نامه پاسخ منفی” خواهد داد.
فرهادیزاد اضافه کرد: «بحث پرورش اندام و حجیم شدن عضلات، شیوههای خود را دارد که با شرایط زنان جور در نمیآید. اما مسئولان، پاورلیفتینگ سه حرکت را معرفی کردهاند که دلایل خود را هم دارند».
زهره مرزوقی، نایب رییس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام، پیش از این اعلام کرده بود که این فدراسیون از سه سال پیش درخواست راه اندازی رشته پاورلیفتینگ زنان را به وزارت ورزش داده، اما هنوز پاسخی دریافت نکرده است.
معاون زنان وزارت ورزش و جوانان، در اعتراض به حضور زنان در زورخانه ها گفت: «زورخانه برای مردان بوده و لباس آن هم کاملا برای مردان است مگر اینکه کار دیگری انجام بدهیم».
ماه گذشته و در پی حضور چند ورزشکار زن در زورخانه ولیعصر شهر قدس تهران، مرشد و زورخانهدار برکنار شدند.
این ورزشکاران زن، به همراه دختر بچهای هشتساله به این زورخانه رفتند و در حالی که ورزشکاران مرد در زورخانه حضور نداشتند، برای لحظاتی با “پوشش کامل” به داخل گود زورخانه وارد شدند.