معاون ستاد مقابله با کرونا در تهران: ۱۷۲ تن از کادر درمانی بیمارستان تجریش به کورونا مبتلا شدند

رضا جلیلی گفت:  موج دوم کورونا از موج اول خیلی سنگین تر است، «در بیمارستان شهدای تجریش، ۱۷۲ نفر از نیروهای خودمان درگیر شدند، من خودم بستری هستم و ریه ام ۴۰ درصد درگیر شده است. معاونت درمان و بهداشت  بیمارستان هم بستری هستند».

او افزود: «ما با دو مشکل کمبود تخت بستری و کمبود کادر درمان مواجه هستیم. کادر درمان ما اکثراً آلوده می شوند یا اینکه اقوام درجه یک آنها مبتلا می‌شوند که مجبورند از آنها مراقبت کنند».

دکتر جلیلی گفت: «این موج دوم از موج اول خیلی سنگین تر بود؛ بیماران بدحال و فوتی ما بیشتر است و به نوعی سیلی که از موج دوم می خوریم شدیدتر است. امیدواریم دستگاه هایی که در روزهای اول تمام قد آمده بودند وسط این بار هم بیایند و از نظر نیرو و توان کمک برسانند چون کادر درمان واقعا در مضیقه هستند».

او افزود:  دولت خیلی در قرنطینه دوباره تهران تعلل کرد، و مردم الان دارند ضربه اش را می خورند. ما از مدتی قبل دورکاری را درخواست کرده بودیم. همچنین خواستیم که افراد پرخطر هم از مراکز کاری دور نگه داشته شوند و تا جایی که ممکن است ساعت کاری کوتاه شود که با تمام این موارد موافقت شده است.

محمدرضا قدیر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم اعلام کرد: همه بیمارستان‌های قم اکنون پذیرش بیماران مشکوک و مبتلا به کورونا را انجام می‌دهند.ما با کمبود تخت روبرو شده ایم.

اوابراز نگرانی کرد و گفت: «به کمک مردم استان قم نیاز داریم تا بحران کرونا را کنترل کنیم».

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، نیز با اشاره به افزایش شمار بیماران کرونایی در استان گفت: «تعداد بستری‌شدگان کرونایی از مرز ١٣٠٠ نفر هم گذشته است.

او افزود: «متاسفانه بیشتر انتقال‌ها در زمانی صورت گرفته که فرد هیچ علائمی نداشته و در ارتباط با اعضای خانواده و دورهمی‌ها این ویروس را انتشار داده است».

بنا به اعلام دانشگاه علوم پزشکی، شهرهای آمل، بهشهر، بابل، تنکابن، چالوس، رامسر، ساری، سوادکوه، قائمشهر، محمودآباد، نکا، نور و نوشهر، در وضعیت قرمز کرونا قرار دارند.

مهرزاد لطفی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، نیز گفت: با افزایش موارد ابتلا  و مرگ و میر در هفتۀ اخیر، شیوع ویروس کرونا در استان فارس به طور شتابناکی اوج گرفته است.

محمد دهقانی فیروزآبادی رییس دانشگاه علوم پزشکی نیز خبرداد: «خراسان جنوبی در وضعیت هشدار قرار دارد و طبق آخرین ارزیابی‌های انجام شده از نظر تعداد بیماران تنفسی بستری در بیمارستان به نسبت جمعیت، دومین استان کشور بعد از استان فارس می باشد».

حمید چوبینه مدیرعامل شرکت شهر سالم، با اشاره به رشد آمار مبتلایان در تهران گفت: «جوانان بیش از گذشته درگیر بیماری شده اند؛ پیش از این نگرانی‌ها در خصوص سالمندان و کسانی که بیماری زمینه‌ای دارند، بود اما امروزه بسیاری از جوانان مبتلا می‌شوند».

او افزود:   «مراجعۀ تعداد افرادی که مشکوک به کرونا هستند به مراکز درمانی شهرداری تهران در مقایسه با قبل بسیار بیشتر شده است زیرا مردم دستورالعمل های  بهداشتی را رعایت نمی‌کنند.

معاون دارو و درمان دانشگاه علوم پزشکی جهرم نیز خبرداد: «وضعیت این شهرستان از مرحلۀ قرمز فراتر رفته و ظرفیت تخت های بیمارستانی بیماران کرونایی در این شهرستان تکمیل شده و هم اینک در حال استفاده از تخت های آی سی یو در بخش مراقبت های ویژه هستیم و در صورت لزوم، دو بخش دیگر مراکز درمانی برای بستری کردن اینگونه بیماران تخلیه می شود».

در تمامی این گزارش ها ، سخن از کمبود تخت بیمارستان و امکانات درمانی و کادر درمان است، د رحالی سپاه پاسداران بارها ادعا کرده است که بیمارستان های صحرایی و امکانات درمانی را در اختیار بیماران کورونایی گذاشته است اما حال دیده می شود که سپاه هیچ امدادی به بیمارستان ها و  مردم مبتلا به کورونا نرسانده است.