جمال عرف، معاون سیاسی وزارت کشور، گفت: به دنبال ادعای نماینده مردم حوزه انتخابیه چابهار در مجلس شورای اسلامی مبنی بر تن فروشی و خودکشی یکزن به دلیل عدم توانایی تامین آب آشامیدنی برای فرزندانش، این موضوع به صورت جدی از سوی مسئولان و نهادهای مرتبط بررسی شده و تاکنون چنین ادعایی اثبات نشده است.
معاون سیاسی وزارت کشور افزود: پس از انتشار این فیلم فوری دستور رسیدگی و راستی آزمایی ادعا به مسئولان این استان داده شد که در نتیجه این بررسیها هیچ گونه سند و یا حتی خبری در طول چند سال گذشته مبنی بر تایید این ادعا موجود نیست.
او در ادامه گفت: در صورت عدم اثبات ادعا، این نماینده باید پاسخگوی مردم استان، افکار عمومی و مراجع قانونی باشد.
معاون سیاسی وزیر کشور در ادامه اعتراف کرد که هنوز جنوب سیستان و بلوچستان شبکه آب آشامیدنی ندارد اما قرار است دولت کاری بکند، و هر سال ۱۰درصد از بودجه کل کشور در حوزه آب روستایی به استان سیستان و بلوچستان اختصاص یافته است.
او در حالی این سخنان را بیان می کند که خبرگزاری تسنیم وابسته به سپاه پاسداران در گزارشی درباره محرومیت های متعدد ساکنان مناطق روستایی شهرستان سراوان در استان سیستان و بلوچستان نوشته است: روستاهای بخش «بم پشت» از توابع شهرستان سراوان واقع در شرق استان سیستان و بلوچستان با جمعیتی بالغ بر ۲۵ هزار نفر به علت بحران کمبود آب و نبود آب لولهکشی در این مناطق موجب شده است که کودکان روستاها به جای بازی کودکانه، با فاصله زیاد و روی تپهها کولهبر آب شوند.
به گزارش تسنیم ۴۰۰ روستای جنوب بلوچستان فاقد شبکه آب اند و با هوتگ رفع حاجت آب میکنند و بسیاری از آنها از آب هوتگ میخورند.
هوتک به گودالی بزرگ برای ذخیره آب گفته می شود در زبان بلوچی در منطقه بلوچستان به هوتِگ مشهور است، سامانه سنتی برای مهار، کنترل و بهره برداری از سیلاب و به عنوان یکی از راه های متداول تامین آب محسوب می شود. اما با این حال استاندار سیستان و بلوچستان میگوید «کسی از هوتگ آب نمیخورد»
استان سیستان و بلوچستان از محرومترین مناطق ایران است بسیاری از مناطق این استان از نبود آب آشامیدنی ، راه، اینترنت و آنتندهی مناسب تلفن همراه رنج میبرند.