حسین سلامی در مقام جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران تائید کرد که حمله موشکی از داخل سوریه علیه اسرائیل، توسط سپاه قدس انجام شده است و ادعا کرد که خسارات زیادی به اسرائیل وارد آمده است.
حسن سلامی که به مناسبت آنجه که “روز جهانی قدس” نام گرفته، در مشهد سخن می گفت، از جمله اظهار داشت: «ما با شلیک ده ها موشک به اسرائیل پیغام دادیم».
اشاره سلامی به این رویداد بود که سپاه قدس ماه گذشته ۳۲ فروند موشک از داخل خاک سوریه به سوی مرز اسرائیل در بلندی های گولان شلیک کرد که اکثر آن ها در خاک سوریه به زمین نشست و چهار موشک که به مرز اسرائیل نزدیک می شد، توسط سیستم ضد موشکی گنبد آهنین شکار گردید.
این اعتراف حسن سلامی در مورد حمله موشکی نافرجام به خاک اسرائیل در حالی انجام می گیرد، که رژیم دائما ادعا می کند که در سوریه نمی جنگد، بلکه متشاران نظامی خود را به آن کشور فرستاده که در عملیات جنگی دخالتی نمی کنند.
حسین سلامی ادعا کرد که هدف از شلیک این موشک ها به سوی خاک اسرائیل، دادن این پیام بوده که اگر حملات اسرائیل علیه مواضع و قرارگاه های سپاه قدس در سوریه ادامه یابد، رژیم ایران متقابلا تل آویو را به موشک خواهد بست.
آگاهان نظامی می گویند که پس از حمله موشکی ناکام رژیم ایران، ارتش اسرائیل چند بار دیگر مراکز استقرار سپاه قدس در سوریه را هدف قرار داد. ولی رژیم ایران خبر آن را فاش نکرد و واکنشی نشان نداد.
در ارزیابی های پیشین آمده بود که رژیم ایران، علیرغم زیاده گویی های حسن سلامی، علاقه ای به یک درگیری نظامی جدی با اسرائیل ندارد و آن را به صلاح خود نمی داند.