حسین ذوالفقاری، معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور در گفتگو با خبرگزاری ایسنا ، در ارتباط با اعتراضات آبان ۹۸ گفت: اگر بخواهم پاسخ صریحی درباره سختترین سال از حیث امنیتی بدهم، شاید تلخترین حادثه امنیتی یا اجتماعی-امنیتی حادثه آبان ۹۸ بود.
وی در ادامه مدعی شد: رسانه های خارجی در باره کشته شدگان این اعتراضات دروغ گفتند ، شمار جانباختگان ۲۳۰ تن بود نه ۴۰۰ تن .
وی در حالی این سخنان را بیان می کند که با گذشت ۱۶ ماه از سرکوب اعتراضهای مردمی آبان ۹۸ به کمک ایزوله ایران از جهان خارج با قطع کردن اینترنت و با دستور مستقیم علی خامنه ای ، هنوز گزارش مربوط به تعداد کشتهها، زخمیها و بازداشتیها منتشر نشده است. مقامات حکومتی ادعای آماری بین ۱۷۰ تا ۴۰۰ کشته را دارند. عفو بینالملل نیز کشته شدن ۳۰۴ نفر را تایید کرده است.
این در حالی است که رویترز شمار کشتهشدگان این سرکوب خونین را ۱۵۰۰ نفر برآورد کرده و برخی منابع خبری نیز تعداد جانباختگان را بیش از این رقم اعلام کردهاند.
پاسدار حسین ذوالفقاری ، در عین حال تاکید کرد : «اگر غفلت کنیم، تهدیدات بالقوه به فعلیت درمیآیند و در مورد انتخابات ۱۴۰۰ برای جلوگیری از برخی تنشها از قبل اقدامات امنیتی لازم را به دستور رهبری اجرا کرده ایم ».
با وجود اعلام آمار متناقض، حکومت ایران هنوز گزارش رسمی در این زمینه منتشر نکرده است. معاون وزیر کشور نیز مدعی شده که امیدوار است «روایت صحیحی از حوادث آبان ۹۸ بیان شود».
ذوالفقاری،در ادامه گفته است که «دولت از سال ۹۷ وارد شرایط دیگری شد و یکی از پروژهها این بود که بحث اعتصاب از اعتراض جلوتر بیفتد و به اغتشاش برسد که در دستگاهها و اتاق برآوردهای امنیتی تلاش میشد از این اتفاق جلوگیری شود».
در همین راستا پاسدار “قاسم رضایی” ، جانشین نیروی انتظامی حکومت نیز هشدار داد: ناجا در سال ۱۴۰۰ دنبال تحول در اشراف اطلاعاتی، جلوگیری از اغتشاشات و همچنین تحول در ضعف و قوت خودی و تحول مدیریتی نظامی است.
وی در حالی این سخنان را بیان می کند که فعالان مدنی با انتشار فراخوان های متعدد و به راه اندازی کمپین نه به جمهوری اسلامی از مردم ایران دعوت کرده اند که در روز انتخابات به هدف مخالفت با حکومت به خیابان بیایند.