مقامات اسرائیلی: افشای بمباران تاسیسات اتمی سوریه، هشدار به رژیم ایران

این عکس را ارتش اسرائیل از مراحل بمباران محل کوره اتمی سوریه منتشر ساخته است

انتشار خبری دایر بر این که اسرائیل رسما تائید می کند که عامل حمله به تاسیسات اتمی در حال تاسیس سوریه در حدود یازده سال پیش بوده است، در داخل اسرائیل نیز مباحثات گسترده ای را موجب شد.

در حالی که برخی از سیاستمداران و کارشناسان امنیتی گفتند که این افشاگری خطاب به همه حکومت هایی است که قصد رسیدن به بمب هسته ای را داردند، برخی نیز گفتند که اسرائیل کار درستی نکرده و بهتر بود به سکوت در این زمینه ادامه می داد.

ییسرائل کاتس، وزیر سیاسست های راهبردی در حساب توییتر خود نوشت: «این عملیات در شرائط زمان خود، نشان داد که اسرائیل نخواهد گذاشت آنانی که امنیت این کشور را مورد تهدید قرار داده اند، به بمب هسته ای دست یابند». کاتس در ادامه توییتر خود نوشت که خطاب این سیاست، در آن زمان سوریه بود و اکنون حکومت اسلامی ایران است.

در پیام رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل، ژنرال گادی آیزنکوت نیز به طور تلویحی به حکومت ایران هشدار داده است که باید حمله به تاسیسات اتمی در سوریه را نشان قاطعیت سیاست های اسرائیل بداند. ژنرال آیزنکوت در این رابطه گفت: «پیام اقدام نظامی اسرائیل در سال ۲۰۰۷ (انهدام تاسیسات اتمی در حال احداث سوریه) آن است که اسرائیل هرگز اجازه نخواهد داد حکومت هایی که اسرائیل را به نابودی تهدید می کنند، به قدرت انهدامی دست یابند» او افزوده است: «این پیام ما در گذشته، و هشدار ما نسبت به حال و آینده است».

در سال ۲۰۰۷ در حالی که سوریه ادعا کرده بود که بناهای بمباران شده برای مصارف غیرنظامی برپا می شده و جنبه اتمی نداشته، آژانس بین المللی انرژی اتمی احتمال داد که سوریه قصد برپایی برنامه های اتمی داشته است.

 

2 دیدگاه‌

  1. جواب باصطلاح باغیرت های ایران:
    یک مزدور رژیم استبداد دختر” خیابان انقلاب” را از سکوی اعتراض به حجاب اجباری پایین پرت می کند و دست و پای او میشکند و همه مردان ” باغیرت” فقط نگاه می کنند !! و جرات هیچ کاری ندارند شما ها لطفا دم از “غیرت” و جنگ با اسراییل نزنید .

  2. میراث آیت الله خمینى در ایران :

    ۱- تبدیل کردن قیمت دلار از ۷ تومان در سال ۵۷ به ۵۰۰۰ تومان .

    ۲- حذف شدن یارانه ها از روى اجناس و افزایش قیمت ها توسط حکومتى که از خمینى بر سر مردم ایران به یادگار ماند .

    ۳- تربیت شدن جوانان ایرانى توسط حکومت خمینى براى آتش زدن درب مساجد در ایران .

    ۴- پیدا شدن گور خواب براى اولین بار در تاریخ ایران و در کشور ایران و در حکومت آیت الله خمینى و این در حالى بود که در زمان شاه ما در ایران گورخواب نداشتیم .

    ۵- زندانى کردن گداى خیابان به خاطر گدایى براى اولین بار در تاریخ ایران در حکومت خمینى اتفاق افتاد .

    ۶- زندانى کردن دراویش براى اولین بار در تاریخ ایران در حکومت خمینى اتفاق افتاد .

    ۷- خراب کردن قبر مرده هاى بهائى به خاطر بهائى بودن توسط حکومت خمینى در ایران و این در حالى بود که حتى هیتلر رهبر آلمان نازى و چنگیزخان مغول با آن همه وحشى گرى هایشان اما هرگز قبر مرده ها را خراب نمى کردند .

    ۸- پیدا شدن اختلاس هزار میلیاردى براى اولین بار در تاریخ ایران در حکومت خمینى اتفاق افتاد .

    ۹- حکومت آیت الله خمینى توسط ایجاد ۴ خفقان رکورد بیشترین خفقان را در تاریخ ایران شکست در حکومت آیت الله خمینى خفقان سیاسى خفقان اقتصادى خفقان براى فعالیت ادیان مختلف و خفقان براى آزادى هاى فردى وجود دارد به طورى که حتى مردم اجازه برگزارى مراسم شب یلدا در منازل شخصى خودشان را هم ندارند و توسط اطلاعات سپاه پاسداران ایران دستگیر مى شوند و یا مردم ایران حتى اجازه داشتن دیش ماهواره بر روى پشت بام منزل خودشان را هم ندارند .

    ۱۰- در زمان شاه درس خواندن رایگان بود اما حکومت خمینى درس خواندن را پولى کرد تا فقرا درس نخوانند .

    ۱۱- در حال حاضر حکومت آیت الله خمینى در ایران اولین حکومت داعش شیعه در جهان است و کوچکترین ترحمى به این حکومت توهین به شعور خودتان است .

Comments are closed.