مقامات حکومت ایران برای فرار از زیر بار مسئولیت، چهار روایت متضاد در مورد قتل منتشر کردند

از آن چه که امروز و روز گذشته، از قول مقامات ارشد سپاه پاسداران و نیروهای امنیتی و همچنین روزنامه های مختلف انتشار یافته چنین بر می آید که تاکنون چهار روایت متناقض درباره جزییات ماجرا  ارائه شده که به موجب یکی از آن ها، این عملیات توسط یک گروه  دوازده نفری انجام گرفته و همگی موفق شده اند از محل دور شوند و به دام نیافتند.

در روایت اول خبرگزاری فارس آمده که ابتدا وانت نیسان پر از الوار منفجر شده و پس از توقف خودروی فخری‌زاده و محافظانش به سوی آنها تیراندازی شده است اما همین خبرگزاری در روایت تازه خود عنوان کرد که ابتدا به خودروی فخری‌زاده تیراندازی شده، او توقف کرده، از خودرو بیرون رفته و پس از آن از وانت نیسان با تیربار کنترل از راه دور به فخری‌زاده شلیک شده و سپس وانت منفجر شده است.

همزمان وزارت اطلاعات رژیم  ایران نیز با انتشاربیانیه‌ای اعلام می کند که  «سرنخ‌هایی از عاملان حمله تروریستی به دست آمده است».

البته در این بیانیه به هیچ جزئیاتی اشاره نشده است.

در روایت دوم جواد موگویی، مستندساز نزدیک به سپاه پاسداران، نیز در  حمله به محسن فخری‌زاده، شمار مهاجمان در حمله به او را ۱۲ نفر اعلام کرد و نوشته است: ترور در روز تعطیل، و در محل ویلای سوژه در هنگام تعطیلات با خانواده، یعنی اشراف کامل بر ساعت و مکان دقیق عبور و مرور و حتی برنامه خانوادگی، ضمن اینکه جاگذاری خودروی انفجاری مجهز به مسلسل خودکار و انتظار ۱۲نفر مهاجم یعنی سوژه در تور کامل اطلاعاتی بوده است».

در روایت سوم  فریدون عباسی، رئیس پیشین  سازمان انرژی اتمی در دوران احمدی نژاد که خود در سال۸۹ از یک حمله جان به در برد نوشته است:  در جریان حمله به فخری‌زاده «یک خودروی نیسان باری را که ظاهرا چوب حمل می‌کرد د در کنار خیابان پارک کرده بودند و مهاجمان با تیراندازی می‌خواستند کاری کنند که خودروی فخری‌زاده کنار نیسان متوقف شود و بعد انفجار نیسان را انجام دهند».

مقام‌های حکومت ایران  تاکنون گزارش رسمی از جزییات این ترور در نزدیکی پایتخت  ارائه نکرده‌اند.

در همین رابطه، حامد فخری‌زاده، فرزند محسن فخری‌زاده، نیز صحنه حمله به پدرش را “جنگ تمام عیار” توصیف کرد اما هم‌زمان گفت که هیچ کس به جز پدرش در این حمله کشته نشده و حتی سرتیم محافظان محسن فخری‌زاده  “حامد اصغری” که مجروح شده،صحیح و سالم است. این در حالی است که علاوه بر فخری‌زاده، چهار محافظ او و همسرش در داخل خودرو نیز در صحنه  حضور داشتند.

روایت‌ها حتی درباره خودروی فخری‌زاده متفاوت است، در روایت جواد موگویی این خودرو ضدگلوله نبوده و در روایت تازه خبرگزاری فارس خودروی او “ضدگلوله” معرفی شده است.

در این روایت‌ها تیم حفاظت فخری‌زاده بین ۴ تا ۶ نفر و شامل دو تا سه خودرو اعلام شده است و حسین دهقان، مشاور علی خامنه‌ای در امور نظامی نیز در یک برنامه تلویزیونی گفت که تعداد و سطح و امکانات حفاظتی فخری‌زاده در سطح بسیار بالا بوده است.

در همین زمینه،   شهره پیرانی همسر داریوش رضایی‌نژاد، فاش کرد که تا مدت‌ها پس از کشته شدن همسرش، دستگاه‌های امنیتی جمهوری اسلامی به او نیز به عنوان یک متهم نگاه می‌کردند و بارها او را مورد بازجویی قرار دادند.

شهره پیرانی، بعد از کشته شدن محسن فخری‌زاده، در صفحه اینستاگرام خود نوشت که در یکی از مجالس با همسر فخری‌زاده دور یک میز نشسته بود و حین کشیدن غذا متوجه لرزش دست او شده و گفته که «من سر ترور داریوش لرزش دست گرفتم، شما چرا دست‌تان می‌لرزد». پیرانی افزود که همسر فخری‌زاده به او گفته است: «شما راحت شدید، ما هر روز ترور می‌شویم».