مقامات حکومت گله دارند که مردم به حد کافی از دستورات احتیاطی پیروزی نمی کند و با دولت همخوانی ندارند

کورونا مسئولان آموزشی ایران را نیز در راستای دادن خدمات آموزشی به دانش آموزان فلج کرده است. محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش حکومت اعلام کرد : ۳۰ درصد دانش‌آموزان در ایران به امکانات آموزش مجازی دسترسی ندارند.

مهدی شرفی سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش نیز در این باره اعلام کرد که دانش‌آموزان بعد از تعطیلات نوروز در کلاس‌های درس مجازی در شبکه “شاد” شرکت خواهند کرد.این در حالی که  تاکنون حدود ۹۰ هزار مدرسه امکان دسترسی به این شبکه را دارند.

کاربران در شبکه های اجتماعی نوشته اند: وقتی سرعت اینترنت پایین است چگونه دانش آموزان از این طرح استفاده کنند مگر چند درصد از انان قادر به تامین اینترنت هستند . ایا همه دانش آموزان آنقدر در رفاه هستند که فضای اختصاصی داشته باشند و اینترنت پرسرعت .

در این گزارش آمده است که مدارس ایران تا ۲۰ فروردین تعطیل اعلام شده و قرار است درباره ادامه کار آنها پس از این تاریخ تصمیم‌گیری شود.

از سوی دیگر مسئولان حکومت به صورت نسبتا صریح گله می کنند که مردم حاضر به همکاری با رژیم نیستند و توصیه های آن را برای مبارزه با کورونا نادیده می گیرند. مقامات رژیم همچنین گناه همه کم و کسری های رژیم را بر گردن مردم بیاندازند و مردم را مقصر اصلی در همه گیری کورونا معرفی کنند.فرمانده ستاد مقابله با کرونا گفت:  بیش از نیمی از مردم هنوز کرونا را جدی نگرفته‌اند، با این روش از مداخلات و همکاری مردم موضوع کرونا به این زودی‌ها خاتمه نخواهد یافت.

علیرضا زالی تاکید کرد: برای پایان بخشیدن به  کرونا باید سهم مداخلات و همکاری مردم در این زمینه افزایش یابد و بسته مداخلاتی قوی تری از گذشته اعمال شود.

زالی  افزود: بررسی های میدانی سطح شهر حاکی از این است متاسفانه مردم توصیه های موکد بهداشتی و هشدارها را جدی نگرفته و گزارش های نشان دهنده استمرار ترددها و رفتارهای اجتماعی مردمی است.

در شبکه های اجتماعی امده است که زالی در حالی این ادعا را مطرح می کند که شماری از پزشکان و متخصصان، نمایندگان و فعالان اجتماعی بارها به روحانی هشدار داده بودند که باید هر چه سریعتر سراسر ایران قرنطینه شود؟؟؟که روحانی و مقامات کشوری این هشدار را رد کردند و اعلام کردند که قرنطینه بی قرنطینه