مقامات رژیم دوباره در واکنش به ترند شدن #واکسن_بخرید در ایران: سه چهارم این فضاسازی از خارج هدایت می شود

عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور حکومت و سرپرست  قرارگاه عملیاتی مبارزه با کورونا، در واکنش به کارزار #واکسن_بخرید که طی یک هفته دوبار به ترند اول ایران تبدیل شد، ادعا کرد:  این کارزار یک فضاسازی مجازی است که سه چهارم آن از خارج حمایت و مطرح می‌شود.

او افزود: «یک فضاسازی دارد انجام می‌شود افکار عمومی فشار بیاورند برای خرید واکسن، باید در نظر داشته باشیم که سه چهارم این برنامه‌های فضای مجازی در جهت تحریک افکار عمومی، از خارج حمایت و مطرح می‌شود».

پیشتر نیز جمال عرف، معاون سیاسی وزیر کشور،  گفته بود  که “چشم‌انداز و نقطه غایی” این نوع “دوگانه‌سازی‌های کاذب” در اصل هدف قرار دادن «یکپارچگی کشور و انسجام ملی است».

رحمانی فضلی، در ادامه گفت که  گزارش‌های منتشر شده از سوء مدیریت مقام‌های حکومت  در مقابله با شیوع کورونا را نیز کار “دشمنان و معاندان” است،  پایه نخست طرح مسائل از طرف آنها مبتنی بر دشمنی است و مسائل ریز و فرعی را با روش‌های رسانه‌ای بزرگ نمایی می‌کنند.

این در حالی که بارها  مقام‌های وزارت بهداشت ایران از جمله ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت، به صراحت گفته‌اند آماری که این وزارتخانه اعلام می‌کند بسیار کمتر از شمار واقعی جان‌باختگان کرونا در ایران است.

اما وزیر کشور دولت حسن روحانی می گوید که آمارهای دیگر کشورهای جهان درباره مبتلایان جان‌باختگان کورونا «غیر واقعی» است.

او در ادامه  ادعا کرد  «آمارهایی که وزارت بهداشت ایران درباره ابتلا به کورونا و میزان جان‌باختگان ناشی از آن اعلام می کند، دقیق و درست است».

وزیر کشور رژیم گفت که تا زمانی که واکسن در داخل تولید شود، اقدام به خرید واکسن خواهیم کرد و وزیر بهداشت، زمان‌بندی انجام آن خرید واکسن کورونا  را “تا پایان دی‌ماه” اعلام کرده است.

او در مقابل خواست گسترده افکار عمومی در ایران برای تسریع خرید و واردات واکسن کورونا، گفت که «با وعده های  وزیر بهداشت و رییس جمهوری در تامین واکسن کورونا جای نگرانی نیست».

پیشتر نیز  مقام‌های حکومت ایران  از جمله حسن روحانی و عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی دلیل تاخیر در خرید واکسن کرونا را “مشکل نقل و انتقال پول” به دلیل تحریم‌ها عنوان کرده بودند.

مقامات حکومت ایران نسبت به جان مردم ایران وتامین سلامت و امنیت آنان بی توجه هستند و واکنشی نشان نمی دهند.