مقام ارشد حزب لیکود: ممکن است جنگ بین اسرائیل با رژیم ایران و حزب الله لبنان، امری اجتناب ناپذیر باشد

بنیامین نتانیاهو در نطق های اخیر خود به خطرات تبدیل موشک ها به نقطه زن اشاره کرده

یک شخصیت از حزب لیکود ارزیابی می کند که احتمال بسیار می رود یک پیکار جنگی بین اسرائیل و حکومت اسلامی ایران و حزب الله لبنان در راه باشد.

گیدعون سَعَر از وزیران پیشین کابینه نتانیاهو که مدتی از سیاست کناره گرفت، در یک سخنرانی گفت که عملیات سپاه قدس در سوریه و ادامه تولید موشک های نقطه زن توسط حزب الله در لبنان، زنگ خطری است که ممکن است اسرائیل را به یک جنگ ناخواسته بکشاند.

بنیامین نتانیاهو در آغاز این هفته، در مخالفت با انحلال دولت کنونی و برگزاری انتخابات زودرس، از جمله گفته بود که نامه های مهمی در دست تدوین است که اگر دولت کنونی منحل شود، تدوین و اجرای آن مختل خواهد شد.

نخست وزیر به ماهیت این برنامه ها اشاره ای نگرد. ولی اکنون برخی آگاهان می گویند که منظور او جنگ علیه حزب الله بوده که به نیابت از جانب رژیم ایران، می کوشد موشک هایی را که در اختیار گرفته، به نقطه زن مبدل کند.

گیدعون سعر که از محبوبیت زیادی در میان اعضای حزب لیکود برخوردار است، در یک سخنرانی گفت که وجود موشک های نقطه زن در دست حزب الله لبنان  استقرار آن در خاک سوریه، یک خطر امنیتی بزرگ برای اسرائیل محسوب می شود.

سعر گفت که رژیم ایران و حزب الله لبنان می توانند به صورت همزمان، با شلیک صدها موشک، همه منافع حیاتی اسرائیل را در زمینه های اقتصادی، نظامی و جمعیتی، مورد حمله قرار دهند و زیان بسیار سنگینی به اسرائیل وارد آورند که غیرقابل تحمل باشد.

این سیاستمدار که دوباره به صحنه بازگشته، در ادامه این سخنان گفت که خطرات موجود احتمال بروز جنگ بین اسرائیل با حکومت ایران و حزب الله لبنان را افزایش می دهد.

بنیامین نتانیاهو در نطق های اخیر خود به خطرات تبدیل موشک ها به نقطه زن اشاره کرده و فاش ساخته بود که حزب الله لبنان در چند نقطه بیروت کارگاهایی برپا ساخته که در آن ها با نصب دستگاه های رهیاب، موشک های موجود را به نقطه زن مبدل می سازند که میزان دقت آن ممکن است کمتر از ده متر باشد.

نخست وزیر اسرائیل از جامعه جهانی خواسته بود که برای برچیدن این کارگاه ها اقدام کنند. نتانیاهو به طور غیرمستقیم گفته بود که اگر این تلاش به نتیجه نرسد، اسرائیل چاره ای نخواهد داشت جز آن که، خود آستین ها را بالا بزند.

یک دیدگاه

  1. تصور میکنم اگر اسرائیل با ایران وارد جنگ شود عربستان خوشحال خواهد شد.عربستان با ایران،آمریکا و اسرائیل خوشحال میشوند.آمریکا با ایران،اسرائیل و عربستان خوشحال خواند شد!!!!!البته کشورهای دیگری هم در این خوشحالی ها شریک هستند…در کل اوضاع خیلی خراب هست.شما هم به دوستی با بعضی از سران عرب دلخوش نباشید.روی هر دیواری نمیشه یادگاری نوشت…بعضی از مسئولینی که دم از دشمنی آمریکا و اسرائیل با ایران را میزنند با خیال راحت نزدیکان خود را به آمریکا فرستاندن تا با پول مردم ایران آنجا عشق و حال کنند.بعد شما دانشمند ترور میکنید و اسناد هسته ای سرقت میکنید.(لقمه را دور سرتان میچرخانید)همین زالو زاده ها را اخراج کنید همه چی درست میشه.خب چرا شما همیشه راه سخت رو انتخاب میکنید؟؟؟؟؟؟جنگ و ترور و سرقت یا اخراج چند نفر دزد زاده؟؟؟

Comments are closed.