
منابع اطلاعاتی آمریکایی می گویند که تردیدی ندارند که آتش سوزی در دو نفتکش خارجی که امروز در آب های خلیج فارس روی داد، به دستور حکومت اسلامی ایران اجرا شده است. این دو نفتکش تقریبا به طور همزمان هدف آتش سوزی قرار گرفتند و ارتش آمریکا و نیروهای نظامی ایرانی سرنشینان آن ها را نجات دادند. یک شرکت کشتیرانی اعلام کرد که دست کم یک کشتی متعلق به این شرکت، هدف اژدر قرار گرفته است.
در گزارش های اولیه گفته شده بود که پس از اصابت اژدر، نفتکش مزبور به قعر دریا فرو رفته است. ولی برخی محافل این گزارش را نادرست می خوانند.
محافل آمریکایی گفتند تردیدی نیست که علت سوء قصد به دو نفتکش دیگر، هشدار بیشتری به بازار نفت جهانی است که اگر صادرات نفت ایران به صفر برسد، صدور نفت کشورهای دیگر حوزه خلیج فارس نیز فلج خواهد شد.
در جنگ هشت ساله ایران و عراق، در مرحله ای از نبردهای خونین، جنگ نفتکش ها نیز رواج یافت و دو کشور چندین نفتکش یکدیگر را غرق کردند.
در مورد چهار نفتکشی که ماه گذشته هدف قرار گرفتند، منابع اطلاعاتی آمریکایی و اسرائیلی و حتی منابع نروژی و امارات عربی متحده، بحرین و عربستان سعودی، با قاطعیت گفتند که این کار به دستور حکومت ایران صورت گرفته بود.
امید رژیم ایران آن است که با ایجاد یک کمبود مصنوعی در بازار جهانی نفت، موجب بالا رفتن قیمت ها و ایجاد خشم و اعتراض در دولت ها و کشورهای مصرف کننده باشد، تا ایالات متحده را زیر فشار قرار دهند که تحریم نفتی ایران را باطل کند.
نتیجه فوری به آتش کشیدن دو نفتکش، در حادثه امروز آن بود که دو شرکت کشتیرانی اعلام کردند که آمد و شد نفتکش های خود به آب های خلیج فارس را متوقف می سازند.
کمپانی دی اچ تی و همچنین کمپانی هایدمار اعلام کردند که دیگر به خلیج فارس نزدیک نخواهند شد. این دو شرکت قادرند توسط نفتکش های متعددی که در مالکیت خود دارند، بیش از یک میلیون بشکه نفت را حمل کنند. قطع فعالیت آن ها ممکن است صادرات نفت کشورهای حوزه خلیج فارس را دچار یک اشکال جدی سازد.
حکومت ایران، در واکنش امروز خود، برای آن که سوءظن را از خویش دور سازد، ادعا کرد که هدف خرابکاران آسیب رساندن به ایران و موقعیت بین المللی آن بوده است.
در این ادعا از جمله گفته شده بود که هدف خرابکاران، تحت الشعاع قرار دادن دیدار نخست وزیر ژاپن از ایران بوده است. ولی منابع آگاه، این ادعای مظلومیت رژیم ایران را قاطعانه رد می کنند و یادآور می شوند که آسییب رساندن به چهار نفتکش، در جریان خرابکاری ماه گذشته، ارتباطی با دیدار این و آن از منطقه نداشته است.
رژیم ایران در ادامه تلاش برای رد گم کردن، خواستار انجام “تحقیقات جامع و کامل” درباره عاملان و آمران خرابکاری چهارگانه شده بود که آن هم ترفندی برای پرده پوشی توطئه خود رژیم می باشد.
در مصاحبه ای که امروز از شبکه تلویزیونی سی بی اس در ایالات متحده پخش شد، یک مقام آمریکایی که نامش برده نشد گفت که باحتمال قوی، رژیم ایران پشت سر آتش سوزی های امروز بوده که به طور همزمان آغاز شده و بی تردید یک خرابکاری عمدی بوده است. در مقابل، مقامات دولت روسیه گفتند که هنوز بسیار زود است بتوان قضاوت کرد که این حادثه چگونه و به چه علت رخ داده است.
اتحادیه اروپا، امروز بی آن که انگشت اتهام را به سوی حکومتی و یا کشوری دراز کند، از همه طرف های درگیر خواستار شد از اقدامات خطرناک دوری جویند و در راه کاهش تنش بکوشند.
دبیرکل سازمان ملل، آنتونیو گوترش، در رابطه با رویداد امروز گفت: «باید همه حقایق ماجرا روشن شود. دنیا نمی تواند وقوع یک درگیری بزرگ در حوزه خلیج فارس را تحمل کند».
معاون وزیر خارجه روسیه نیز در واکنش خود خواستار آن شد ه اقدامات مجدانه ای برای برقراری ثبات در منطقه به عمل آید.
منابع آمریکایی چشم بسته غیب گفته هر الفبا خونده ای میدونه که کار رژیمه
مزدوران رژیم ولایت فقیه با این حمله ها قصد ارزیابی و همچنین به چالش کشیدن ایالات متحده را دارند، اگر جامعه بین المللی اقدام عملی در این مورد انجام ندهد آیت الشیطان ها در ایران وقیح تر خواهند شد
حال دو نفتکش خودکشانده شدند
با خودکشاندن افراد که آخریش سیدامامی و… بود نوبت به نفتکش رسیده است