منابع خبری آمریکایی می گویند که ایالات متحده از اسرائیل خواستار شده به حمله نظامی در خاک عراق دست نزد و این امکان را دهد که نظارت بر اوضاع عراق و امور نظامی آن، همچنان در دست ارتش و دولت آمریکا باقی بماند.
این درخواست پس از آن مطرح گردیده که منابع اطلاعاتی می گویند اکنون مدتی است که حکومت ایران شماری موشک های بالیستیک در اختیار گروه های شیعه طرفدار خود در عراق قرار داده که قادرند به خاک اسرائیل برسند و این کشور را هدف قرار دهند.
اویگدور لیبرمن وزیر دفاع اسرائیل روز گذشته (دوشنبه) با صراحت گفت که پیکار اسرائیل برای جلوگیری از استقرار نظامی حکومت ایران در منطقه، به سوریه محدود نمی شود و اسرائیل در هر نقطه ای که لازم باشد برای جلوگیری از فتنه گری های رژیم ایران به اقدامات دفاعی لازم دست خواهد زد.
وزیر دفاع به صراحت به امکان حمله نظامی به عراق یا خاک ایران اشاره ای نکرد، ولی آشنایان امور حتم دارند که این سخنان واکنش در برابر استقرار موشک های ایرانی در عراق بوده است.
آگاهان می گویند که این سخنان لیبرمن، احتمال حمله به پایگاه های موشک انداز رژیم ایران را نیز منتفی نمی کند، ولی بیانگر یک سیاست کلی امنیتی از جانب اسرائیل است که به موجب آن، هر حکومت یا گروهی که امنیت اسرائیل را به خطر اندازد، با اقدامات دفاعی لازم از جانب اسرائیل روبرو خواهد شد.
خبرگزاری رویترز چند روز پیش از قول چند منبع آگاه گزارش داد که موشک های ساخت ایران که در اختیار گروه های شیعه افراط گرا در خاک عراق قرار گرفته، از انتهای غربی مرز عراق با سوریه، قادر است نقاطی را در داخل خاک اسرائیل هدف قرار دهد و اگر شلیک موشک از شرق عراق صورت گیرد، موشک هایی که هفتصد کیلومتر دارند، قادر به رسیدن به خاک اسرائیل می باشند.
آگاهان می گویند که رژیم ایران، همیشه برای پیشبرد هدف های امپریالیستی خود در منطقه، به جنگ نیبابتی روی آورده و عوامل شیعه در خاورمیانه را آلت دست قرار داده که یک نمونه آن حزب الله لبنان و حماس است و اکنون باید گروه های شیعه در عراق را نیز به این فهرست اضافه کرد.
به گفته آگاهان، علت آن که ایالات متحده خواستار خودداری اسرائیل در انجام عملیات دفاعی در خاک عراق می باشد، آن است که دولت واشنگتن نمی خواهد که روابط حساسش با دولت عراق و گروه های سیاسی در آن کشور دچار اختلال شود.
نخست وزیر عراق نسبت به این احتمال که اسرائیل انبارهای موشک های ساخت ایران در خاک آن کشور را هدف قرار دهد، واکنش خشمگینانه ای نشان داد و اعلام داشت که دولت از تمامیت ارضی آن کشور قاطعانه دفاع خواهد کرد.
عراق از یک سو ادعا می کند که خبر رویترز درباره ارسال موشک های جنگی حکومت ایران برای گروه های ترور شیعه واقعیت ندارند و در همان حال به شیوه ای سخن می گوید که از این احتمال چندان آگاه نیست.
عراق، پس از انتخابات عمومی، اکنون درگیر رقابت های گروهی برای تشکیل دولت آینده می باشد و اوضاع سیاسی، به شدت حساس است.
وزیر دفاع اسرائیل گفته بود که ارتش و نهادهای اطلاعاتی کشور، همه تحرکات رژیم ایران در سوریه و عراق و نقاط دیگر را زیر نظر دارد. او گفته بود اسرائیل برای خود آزادی عمل نامحدودی را تصور می کند و ما قاطعانه در حفط این آزادی عمل خود کوشا خواهیم بود.
رویترز از قول منابع خبری آمریکایی که از آن ها نام نبرد نوشته بود که رژیم ایران می کوشد عراق را به یک پایگاه موشکی دیگر خود در منطقه مبدل سازد.
یادآوری می شود که رژیم ایران موشک های جنگی مشابهی در اختیار حوثی های یمن قرار داده که آن ها نیز خاک عربستان و حتی شهر ریاض پایتخت آن کشور را چند بار مورد حمله قرار داده اند.
روز گذشته (دوشنبه) خبر رسید که هواپیماهای ناشناس یک کاروان اسلحه را در خاک عراق و در ناحیه ای به نام اَلتَنَف که به مرز سوریه نزدیک است هدف قرار داده اند. هنوز هیچ کشور یا گروهی مسوولیت این حمله را به عهده نگرفته و معلوم نیست کاروانی که مورد حمله واقع شد، حامل چه نوع اسلحه ای بوده و در چه جهتی حرکت می کرده است. نقطه بمباران شده، در فاصله کمی از مرز اردن نیز قرار دارد
به نظر میرسه اگر آمریکا توانست در لبنان جلوی تسلیح حزباله را بگیرد در این مورد هم موفق میشود!!؟
اخر نمیدانم چرا اگر ایران در کشور دیگر باشد وبه اسرائیل حمله کند کسی چیزی نمیگوید ولی اگر اسرائیل در خاک یک کشور دیگر جلوی حمله را بگیرد و از خود دفاع مضاعف بکند همه چشمها اسرائیل را مورد سرزنش باید قرار دهند ولی دم اسرائیل گرم که کوبنده و مستمر از خود دفاع میکند وبایسد هر گونه مصالح بینالمللی را زیر پا بگزارد واینها را ازبین ببرد