بسیاری از منابع خبری و حتی نمایندگان مجلس رژیم، به طور فزاینده ای حکومت را متهم می سازند که به دروغگویی درباره آمار جانباختگان کورونا ادامه می دهد.
غلامرضا حیدری نماینده مجلس در این رابطه گفت : ما به مردم دروغ گفتیم و بنا به دستوری که داده شد با تاخیر به مردم خبر دادیم و افزود: واقعیات در خصوص شیوع کرونا با تاخیر اعلام شد که این موضوع هم بیاعتمادی را در بین بیش از پیش تشدید کرده است.
این نماینده مجلس ٰرژیم با اشاره به نامه دادستان کل ایران به وزیر بهداشت که در آن آمده است: «اخلال در نظام سلامت مردم در حد افساد فیالارض است»؛ گفت: «شیوع کرونا از قم شروع شد و باید از قوه قضاییه مطالبه شود که حکم کسی که مقاومت کرد و نگذاشت پیشگیریها و محدودیتها برای اماکن عمومی زودتر شروع شود چیست؟ نمیخواهند حداقل از کسانی که ابتدا مانع ایجاد محدودیتها شدند سوال و جواب کنند؟ آن هم در شرایطی که تنها راه جلوگیری از شیوع کرونا ایجاد محدودیت برای حضور در اماکن عمومی است.»
وبسایت خبری انتخاب نیز همانند بسیاری دیگر از منابع خبری، ارزیابی کرد که آمار واقعی فوتشدگان بر اثر کرونا بسیار بیش از آمار اعلام شده از سوی وزیر بهداشت است و عدد واقعی آن حدود ۲۰۰۰ نفر است.
مصطفی فقیهی، با انتشار توئیتی در صفحه شخصی خود، اعلام کرد که آمار واقعی مرگومیر در اثر کرونا بیشتر از آمار اعلام شده توسط وزارت بهداشت است.
وی در ادامه نوشته که آقای نمکی! آمار واقعی مرگومیر را نمیگویی؟باشد من جای شما انجام وظیفه میکنم! مردم عزیز ایران! تعداد فوتی مشکوک به کرونا نزدیک به ۲۰۰۰ تن در کشور(یکدهم آمار رسمی)است که بیش از ۱۳۰نفر، تنها دیروز در تهران و گیلان فوت کردهاند!.
صاحب امتیاز خبرگزاری انتخاب نوشت: «آقای نمکی!بیش از این نمک بر زخم مردم نپاش!».
این در حالی است که کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت، آخرین آمار کرونا در ایران را هفت هزار نفر اعلام کرد.
وی همچنین درباره فوتیهای این بیماری نیز گفت: «متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته ۴۳ نفر از مبتلایان جدید کووید ۱۹ جان خود را از دست دادهاند و مجموع جان باختگان این بیماری در کشور به ۲۳۷ مورد رسید».
این نخستین باری نیست که وزارت بهداشت متهم به پنهانکاری در اعلام آمار واقعی مبتلایان و جانباختگان کرونا میشود.