منابع اطلاعاتی اسرائیلی می گویند که یکی از اقدامات آیندۀ ایالات متحده برای اجرای هرچه بیشتر تحریم های بازگردانده شده، برپایی نهاد تازه ای است که از قاچاق نفت و کالا از طریق دریا جلوگیری کند.
در ادامه گزارش آمده است که نهاد جدید آمریکایی به گردآوری اطلاعات دقیقی در مورد مسیر حرکت کشتی های حامل کالای قاچاقچی پرداخته تا بتواند جلوی آن را بگیرد.
این تلاش اطلاعاتی ایالات متحده، به ویژه در دریای سرخ صورت می گیرد که به کانال سوئز ختم می شود و بهترین نقطه برای بازرسی به منظور کشف کالای قاچاق می باشد.
به گفته آگاهان، ایالات متحده در حال حاضر به تماس های محرمانه با مصر ادامه می دهد تا تشکیلات جدید بتواند ماموریت خود را به خوبی انجام دهد. همکاری دولت مصر با ایالات متحده برای متوقف ساختن کشتی ها و جستجو برای یاقتن کالاهای قاچاق می تواند بسیار موثر باشد.
حسن روحانی و دیگر مقامات حکومت اسلامی ایران علنا گفته اند که به هر تلاش ممکن دست خواهند زد که تحریم های آمریکایی را خنثی کنند. رژیم برای رسیدن به این هدف، ممکن است شیوه های متعدد و متنوعی را در پیش گیرد. ولی آینده نشان خواهد داد که این شیوه ها تا چه حد می تواند سودمند باشد.
در اسرائیل، امروز نیز رسانه ها به طور گسترده به بازگشت تحریم ها و بازتاب آن بر وضع اقتصادی و سیاسی ایران پرداختند.
ارزیابی اکثر تحلیلگران اسرائیلی بر آن است که دوران بسیار دشواری برای رژیم ایران آغاز شده و میزان تاثیر گذاری آن، تا حد زیادی به رفتار کشورهای اروپایی و میزان موفقیت آن ها در دور زدن تحریم ها بستگی دارد.
برخی کارشناسان اسرائیلی بر این باورند که تلاش اروپائیان برای یافتن یک سازوکار موثر به هدف دور زدن تحریم ها چندان کارساز نمی تواند باشد.
یک تحلیلگر اسرائیلی به نام پروفسور اِلداد پاردو گفت که بعید نیست این وضع موجب شود که مردم ایران به جان آیند و خواستار برانداختن رژیم و رهایی یافتن از وضع موجود شوند. او گفت که مردم، حکومت را مسؤل این مصیبت می دانند و به شدت نسبت به سیاست های آن خشمگین هستند – و این در حالی که رژیم، مانند همیشه مسؤولیت اوضاع ناهنجار را به دشمن نسبت می دهد و ادعا می کند که آمریکا مسؤول به وجود آمدن وضع موجود است.
یک تحلیلگر دیگر به نام دکتر الیشبع میخالیس گفت که تصور می رود رژیم نتواند جلوی اعتراضات مردمی را بگیرد. ولی تا هنگامی وقوع اعتراض های مردمی را تحمل خواهد کرد که موجب فروپاشی پایه های رژیم نشود.
آگاهان می گویند که حتی اگر حکومت، برخی تظاهرات اعتراضی محدود را تحمل کند، ممکن است وضعی پیش آید که کنترل اوضاع را از دست بدهد و نتواند در برابر فشار مردم دوام آورد.
این تحلیلگر اسرائیلی ارزیابی کرد که حکومت ایران ممکن است از این پس بر میزان تلاش خود برای به راه انداختن فتنه های بیشتر در خاورمیانه بیافزاید، تا نشان دهد که خروج آمریکا از برجام و بازگرداندن همه تحریم ها، بهای سنگینی برای کشورهای غربی به دنبال خواهد داشت.
به گفته پروفسور پاردو، رژیم ایران هم اکنون زیر فشار سنگین قرار دارد و بسیار بعید است که بتواند همه فشارها را به طور کامل خنثی کند.
به نظر بنده شما هم اشتباه ایران را میکنید نه شما البته جهان غرب ببینید ایران از برایه کارهایی که میکند دست به دامن امریکا نمیشودبلکه راه را دور میزند و از جان کری و انهایی که اصلا صلاحیت از نظر قانون ندارنداستمداد میطلبند
بعد در این طرف امیریکا میخواهد با اخوندهایی که
اصلا راست در ذات انها نیست صحبت کمنند و اخوندها نیز فقط میخواهند با حرف زدن فرصت پیدا کنند تا هم بمب هستهایدرست کنند و با ان دنیا را مورد تحدید عملی قرار دهند وهم هسته هایه ترور شان را به غیر از دشمنان داخلی برایه خود غربیها هولناکتر نمایند
تا اگر امریکا حمله کرد گروههایه ترور وهستههایه خود را به جان غربیها بیاندازند پس صحبت کردن با اینها معنی ندارد و بایستی اینها بروند و تنها راه جنگ با انهاست چون دست اخر باید اینها را بیرون کنند ومکردم هم توانشو ندارند ولی اگر اینها حمله کنند و جنگ را بیافتد زودتر از دست انها دنیا راحت میشون چون هی تحریم هی دور زدن و بعدش مقابله غرب برایه دور زدن انها پس باید زود دست بکار شد تا ریشه انها از زمین گنده شود ولی نمیدانم چرا این غربیها اینقدر ساده لو هستند و همواره صحبت از مذاکره میکنند اخر با ادم شیاد مذاکره معنی ندارد جنگ بهترین گزینست