آیا جنگ بین حکومت ایران و ایالات متحده، که پس از هلاکت قاسم سلیمانی به اوج احتمال خود رسیده بود، منتفی شده است؟
ارتش آمریکا یکی از مهمترین شخصیتهای نظامی رژیم ایران را هنگام انجام عملیات تخریبی در یک کشور همسایه، از هوا مورد حمله قرار داد و او و همراهانش را نابود کرد، و چند روزی پس از آن، رژیم ایران چندین موشک به سوی مهمترین قرارگاه نظامی آمریکا در خاک عراق شلیک کرد و به ادعای خود، ۸۰ نفر آمریکایی را کشت و انتقام خون سردار سپاه را به بهترین وجهی گرفت.
در همان حال مقامات عراقی و شخص پرزیدنت ترامپ میگویند که هیچ تلفاتی رخ نداده و میزان خسارات مالی هم جزئی بوده و بنابراین لزومی ندارد که دولت واشنگتن به حملات بیشتری علیه رژیم ایران دست بزند – حملاتی که ممکن است زنجیرهای از تعرضات متقابل را به دنبال آورد و بالاخره آتش جنگ را شعله ور سازد.
دیپلماسی حکومت ایران ادعا می کند که قضیه به سرانجام رسیده و حکومت اسلامی ایران پاسخ قاطع خود را به آمریکا داده و دیگر نیازی به ادامه درگیری نیست. ولی در همان حال، شخص محمد جواد ظریف که این اندیشه را مطرح کرده، میگوید که پیکار حکومت ایران برای بیرون راندن ارتش آمریکا از عراق ادامه خواهد یافت – ولی این تلاش جنبه نظامی و جنگی نخواهد داشت، بلکه از راه دیپلماسی و مسالمت آمیز دنبال خواهد شد.
پرزیدنت ترامپ نیز میگوید: ما یک ضربه زدیم، و شما هم یک ضربه متقابل زدید و بیایید پرونده را ببندیم. ولی در همان حال، رئیس جمهوری ایالات متحده از برقراری تحریم های بیشتر علیه رژیم ایران خبر می دهد. به عبارتی دیگر، از نظر ایالات متحده نیز رویارویی و کشاکش با رژیم ایران پایان نگرفته و هدف نهایی که همانا بازگرداندن رژیم ایران به پای میز مذاکرات است، عملی نگردیده است.
ولی سران سپاه به هشدارهای جنگی ادامه میدهند و علی خامنهای نیز گفته است که حمله موشکی، تنها «یک سیلی» بوده و این، آن انتقامی نیست که رژیم ایران وعده آن را داده است.
حسین سلامی نیز دو روز پس از حمله موشکی به پایگاه نظامی آمریکایی در عین الاسد، میگوید که ضربات کوبنده نظامی به هدف فراری دادن آمریکا از عراق ادامه خواهد یافت.
جانشین فرمانده کل سپاه نیز دوباره میگوید “آمریکا هیچ غلطی در برابر ما نمی تواند بکند و رژیم ایران به ایستادگی ادامه خواهد داد”.
آیا اینها همه نشان آن است که انتقام جویی به پایان رسیده و آرامش دوباره برقرار شده و اکنون دولتهای ایران و آمریکا میتوانند برای ایجاد تفاهم و همکاری متقابل، به سوی یکدیگر نزدیک شوند؟
منابع خبری رادیو پیام اسرائیل در تهران بر این گمان هستند که نه تنها پیکار بین دو قدرتی که یکی منطقهای و دیگری جهانی میباشد پایان نگرفته، بلکه رژیم ایران میخواهد از طریق جنگ نبابتی و همچنین جنگ نامتقارن به پیکار با ایالات متحده ادامه دهد. این دقیقا همان تاکتیکی است که نیروهای مسلح ایران در برابر حضور نظامی آمریکا در افغانستان و عراقِ پس از صدام حسین در پیش گرفتند و موفقیتهای زیادی داشتند.
به گفته منابع رادیو پیام اسرائیل، فرماندهان سپاه و رهبران سیاسی رژیم در این امر تردیدی ندارند که اگر یک جنگ تمام عیار در منطقه آغاز شود، ارتش ایالات متحده به آسانی میتواند نیروهای مسلح رژیم ایران را به زانو درآورد – که این امر به مفهوم نابودی رژیم خواهد بود. ولی در برابر عملیات چریکی و شیوه “بزن و در رو” می توانند موجب فرسایندگی ارتش آمریکا گردیده و به خروج آن از عراق شتاب بخشند.
همه ما میهن پرستان خوب میدانیم که چندین سال است که اسراعیل تعداد بسیاری از خاعنان ایرانی، که مزدوران رژیم اشغالگر اخوندی در سپاه قدس هستند، را به هلاکت رسانده است. اما اخوندها که مانند تبل توخالی هستند جز یاوه گویی هیچ غلطی تا به حال نکرده اند.
من که امیدوارم که اسراعیل به حساب حسن نصرالله برسد چون بازوی علی شیره ای در لبنان برای حمله به اسراعیل است.
اخوندها خوب میدانند که کارشان به زودی تمام است. امریکا باید تحریم ها را افزایش بدهد، هر چه بیشتر بهتر.
اگر جنگی خدای نکرده با برطبل کوبیدن به آغاز جنگ از نیروهای نظامی مزدور گوش بفرمان وذوب شده درمقام ولایت وقیح سپاه پاسداران اکثر ملت طرفدار نیروهای خارجی مخصوصاً امریکایی خواهند شد که از رژیم پلید وخون ریز جمهوری اسلامی ایران روی خوشی تابحال ندیده اند ونفرت فراوانی را دارند وخواهان تغییر رژیم میباشند.