اعتراض علنی آقای منشه امیر به شبکه تلویزیونی ایران اینترنشنال که موفق ترین کانال خبری فارسی زبان در دنیا شناخته شده، دوباره در شبکه های اجتماعی در ابعاد زیاد انتشار یافته است.
آقای امیر در این کلیپ که به سه ماه پیش تعلق دارد، در پاسخ به مصاحبه گر ایران اینترنشنال، که در جریان مطرح کردن پرسش خود، پایتخت اسرائیل را “بیت المقدس” نامید، به او اعتراض کرد و به وی تذکر داد که نام پایتخت اسرائیل، از سه هزار سال پیش که حضرت داود آن را پایه گذاری کرد، اورشلیم بوده و واژه “بیت المقدس” یک نام نادرست محسوب می شود که در هیچ یک از نقشه های جغرافیایی ذکر نشده است.
از هنگام به روی کار آمدن حکومت اسلامی در ایران، تقریبا همه شبکه های تلویزیونی و بسیاری از شبکه های اینترنتی فارسی زبان، برای خوشایند حکومت ایران، نام اورشلیم را کنار گذاشته و از پایتخت اسرائیل به نام بیت المقدس اسم می برند – و این در حالی که خود رزیم ایران، پایتخت اسرائیل را “قدس اشغالی” می نامند که آن هم کوتاه شدۀ نام بیت المقدس است.
البته اکنون چند ماه است که تلویزیون ایران اینترنشنال نام درست پایتخت اسرائیل، یعنی “اورشلیم” را در اخبار و گزارش ها به کار می برد. این شبکه تلویزیونی دارای دو گزارشگر پر تجربه و یک دفتر نمایندگی در اورشلیم است و به رویدادهای اسرائیل توجه زیاد نشان می دهد و معمولا از بکار بردن واژه “بیت المقدس” پرهیز می کند.