حکومت اسلامی ایران که از واکنش اسرائیل در برابر تعرض به کشتی بازرگانی اسرائیلی در دریای عُمان بیم دارد، توسط رسانه های عمومی تحت تسلط خود ادعا می کند که این دو انفجار در بدنه آن کشتی توسط هیچ عامل بیرونی صورت نگرفته، بلکه حادثه ای بوده که در داخل خود کشتی روی داده است.
شبکه خبری المیادین که توسط رژیم ایران به زبان عربی خبر پخش می کند، ادعا کرد که پهپادهای حکومت ایران هنگام وقوع انفجار، از این رویداد فیلمبرداری کرده اند که این موضوع را ثابت می کند. ولی رژیم ایران این فیلم ادعایی را منتشر نساخته است.
این ادعای ناشیانه از جانب حکومت ایران، در برخی رسانه های اسرائیلی نیز مورد نقل قول قرار گرفت، که خبرگزاری المیادین آن را دلیل درستی ادعا دانسته است.
بررسی های دقیقی که توسط کارشناسان اسرائیلی در بندر دوبی از این کشتی به عمل آمد، نشان می دهد که انفجار، در اثر چسباندن دو بمب مغناطیسی به بدنه کشتی بوده است.
ابتدار ارزیابی شده بود که حکومت ایران از ساحل جنوبی کشور دو موشک ساحل به دریا به سوی این کشتی شلیک کرده است. ولی از آن جا که آسیب وارده جزیی بود و به موتور کشتی یا خدمۀ آن آسیبی نرسید، کشتی از ادامه حرکت به سوی سنگاپور منصرف شد و به خلیج فارس بازگشت تا در بندر دوبی مورد تعمیر قرار گیرد.
دو حفره ای که در بدنه کشتی ایجاد شد، بی تردید به دنبال انفجار مین بوده و به داخل کشتی ارتباطی نداشته است و اکنون اگر رژیم ایران چنین ادعایی را مطرح می سازد، به علت هراس از واکنش اسرائیل نسبت به این تعرض است.
رژیم ایران تا کنون هیچگاه مسئولیت عملیات خرابکاری خود در منطقه را به عهده نگرفته است. ولی مقامات اسرائیلی پس از بررسی دقیق چگونگی انفجار، رسما اعلام کردند که انفجار، نتیجه چسباندن مین مغناطیسی به بدنه کشتی بوده است.
آقای منشه امیر، شب گذشته (دوشنبه) در مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی فارسی زبان، در واکنش به این خبر که به گفته مقامات ضد تروریستی هند، انفجار کوچک در نزدیکی سفارت اسرائیلی در دهه نود نیز کار عوامل وابسته به رژیم ایران بوده، یادآوری کرد که این امر یکی از چهار تلاش تعرضی رژیم ایران علیه اسرائیل، پس از هلاکت محسن فخری زاده بوده است. این مصاحبه را می شنویم:
برخی آشنایان امور امنیتی در اسرائیل، آلوده کردن آب های ساحلی اسرائیل توسط یک نفتکش ایرانی را نیز تلاش پنجم رژیم ایران برای آسیب رسانی به این کشور می دانند. نفتکش ایرانی حدود دو هفته پیش با عبور از آب های اقتصادی اسرائیل در دریای مدیترانه مقادیر زیادی نفت خام را در آب هار کرد که پس از یک هفته به سواحل اسرائیل رسید و موجب آلودگی شن های ساحلی به قیر گردید. ولی این احتمال نیز مطرح است که نشت نفت عمدی نبوده و هنگام انتقال نفت از کشتی ایرانی به یک نفتکش سوریه روی داده است.