مهمترین آزمایشگاه زیست شناسی اسرائیل، واکسن ضد کورونا را با موفقیت به روی جوندگان آزمایش کرد

مهمترین مرکز پژوهش های زیست شناسی در اسرائیل مژده داد که کار تولید واکسن ضد کورونا را به انجام رسانده و آن را با موفقیت به روی موجودات آزمایشگاهی که جانوران جونده هستند آزمایش کرده و به زودی قصد دارد آن را روی انسان نیز آزمایش کند. ولی گذراندن این مراحل، هنوز به گذشت حدود یک سال زمان نیاز دارد.

در ایالات متحده، چین و چندین کشور دیگر جهان نیز کوشش های مشابهی جریان دارد و برخی از آن ها نیز به مرحله آزمایش رسیده است.

نهادی که “انستیتوی پژوهش های زیست شناسی اسرائیل” نامیده می شود و مهمترین نهاد اسرائیلی در این زمینه است، اعلام داشت که پیشرفت در تولید واکسن رضایت بخش بوده و با موفقیتی که انتظار می رفت روبرو گردیده و در آزمایشگاه به روی جانوران جونده آزمایش گردیده و اکنون به مرحله آزمایش به روی انسان می رسد. مسؤولان این آزمایشگاه ابراز امیدواری کردند که کمتر از یک سال دیگر این واکسن به بازار بیاید.

آزمایش انجام شده بدین سان بود که پژوهشگران انستیتو واکسن کورونا را به نیمی از حیوانات جونده آزمایشگاهی تزریق کردند و سپس همه آن را در معرض ویروس کورونا قرار دادند و مشاهده شد جوندگانی که بدون واکسن بودند مریض شدند و جان دادند، ولی آنهایی که واکسن گرفته بودند سالم ماندند.

در مرحله بعدی، قرار است این واکسن روی حیوانات بزرگ آزمایش شود و پس از گرفتن نتایج مطلوب، آزمایش روی بدن انسان نیز آغاز خواهد شد.

شمار دیگری از لابراتوارهای زیست شناسی در چند کشور جهان نیز می گویند که به همین مرحله رسیده و واکسن خود را روی حیوانات کوچک آزمایشگاهی امتحان کرده و از نتیجه آن راضی هستند و اکنون نوبت آزمایش به روی حیوانات بزرگ، و پس از آن، به روی انسان است.

هنوز معلوم نیست کدام کشور در این رقابت تنگاتنگ پیروز خواهد شد و نخستین واکسن را برای مصرف انسان ها، به بازار عرضه خواهد کرد.