همزمان با افزایش نگرانی از همه گیری کورونا در بین مردم و نبود مدیریت درست در کشور از یک سو و نبود نان در سفره کارگران و نیازمندان از سوی دیگر آنان را به اعتراض علیه حکومت کشانده . کارگران و کارکنان بازار علاءالدین در تهران، در اعتراض به وضع موجود و نبود ثبات در بازار ۳۰فروردین تجمع کردند و مغازههای خود را باز نکردند.
همزمان کارگران شهرداری مسجدسلیمان تجمع اعتراضی برگزار کردند. کارگران در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق عقب افتاده، در مقابل شهرداری رژیم تجمع کردند.
انان در اعتراض به وضعیت نامناسب معیشتی و آشفتگی شهرداری این شهر از جمله عدم پرداخت سه ماه حقوق و عیدی خود، تجمع کرده بودند.
همچنین جمعی از کارگران کارخانه ایران مرینوس قم در اعتراض به تاخیر در انعقاد قرارداد این واحد تولیدی با کارگران، در مقابل ساختمان این کارخانه دست به تجمع اعتراضی زد.
و در ادامه این اعتراضات شماری از رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالبات خود در مقابل ساختمان شهرداری تهران تجمع کردند.
اعتراض به کردستان هم کشیده شد و کسبه مجتمع های تجاری و پاساژهای قروه در استان کردستان پس از بارها تجمع مقابل فرمانداری این شهرستان برای اعتراض به بلاتکلیفی معیشتی در پی بیش از یک ماه تعطیلی و عدم حمایت دولت مقابل دفتر امام جمعه این شهر اجتماع کردند.
یکی از کسبه حاضر در تجمع گفت: متاسفانه دولت هیچ نوع سازوکار عملیای برای حمایت از مشاغل آسیب دیده از تعطیلی بازار پیشبینی نکرده است و تمام مواردی که مطرح میشود برای بازاریان بیگانه است چرا که نه بستههای معیشتی و نه یارانهای که برای مشاغل آسیب دیده در نظر گرفته شده بود به دست ما نرسیده است.
و در این وضعیت کورونا زده جامعه ایران، مدیرعامل انجمن محصولات تولیدکنندگان “عفاف و حجاب”حکومت از کاهش ۴۰ درصدی فروش محصولات مرتبط با “حجاب” در ایران خبرداد و گفت: ۳۰ درصد کارگران مرتبط با محصولات “حجاب” نیز طی این مدت بیکار شدهاند.
اسدالله سلیمانی، اعلام کرد: «به دلیل گرانی در سال ۹۸ بسیاری از مشتریان محصولات عفاف و حجاب، ریزش کردند ».
وی افزود: به خاطر شیوع ویروس کرونا «همه تولیدات کنسل شد و شرایط وخیمی را تولیدکنندگان عفاف و حجاب سپری میکنند».
در پی تصمیم دولت ایران برای واگذاری سهام شرکت زغالسنگ کرمان به بخش خصوصی، سه هزار کارگر شاغل در این مجموعه به صورت همزمان در سه شهرستان اعتصاب کرده و دست از کار کشیدند.
حدود سه هزار نفر از کارگران مشغول به کار در تونلهای شرکت زغالسنگ کرمان روز دوشنبه اول اردیبهشتماه در سه شهرستان راور، کوهبنان و زرند کار خود را تعطیل کرده و دست به اعتراض در مقابل دفاتر ائمه جمعه (نمایندگان علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی) و فرمانداری زدند..