در اوج رویارویی با مصیبت کورونا، در اسرائیل بحران برپایی کابینه نیز همچنان ادامه دارد و با آن که تا چند روز پیش گمان می رفت که بنیامین نتانیاهو و بنی گانتس به برپایی دولت آینده موفق شده اند، در روزهای اخیر ورق تا حدود زیادی برگشته و توافق های حاصل شده عملا باطل گردیده است. طرفین یکدیگر را به نقض توافق متهم می سازند. ولی برخی آگاهان امور می گویند که این رویداد، پیامد ترفندهایی است که نتانیاهو به آنها دست زده تا گانتس را به طور کامل از صحنه سیاسی خارج کند و در آینده ای نه چندان دور بتواند دولتی را بدون سهیم ساختن گانتس و گروه سیاسی او موسوم به آبی و سفید برپا سازد.
گانتس شب عید پسح، دو روز پیش، با نتانیاهو تلفنی تماس گرفت تا فرارسیدن عید را به او شادباش بگوید و طرفین قرار گذاشتند که در اولین فرصت ممکن، و احتمالی امروز (آدینه) دیدار کنند و گفتگوها را از سر گیرند. تا هنگامی تدوین این خبر، گزارشی در مورد این دیدار احتمالی نرسیده و ممکن است به روز یکشنبه موکول شده باشد.
آشنایان امور سیاسی در اسرائیل می گویند که نتانیاهو با مانورهای موفقیت آمیز خود، توانسته است گانتس را در تنگنا قرار دهد و توانایی های سیاسی را از او سلب کند. مهلت چهار هفته ای گانتس در روزهای آینده به پایان می رسد و بعید می نماید که پرزیدنت ریولین حاضر شود این مهلت را به مدت دو هفته دیگر تمدید کند. زیرا اکنون گانتس آن حمایت ۶۱ نفره را که لازمه تشکیل کابینه است در اختیار ندارد و بنابراین، ممکن است پرزیدنت ریولین ماموریت تشکیل کابینه را به نتانیاهو واگذار کند.
به دنبال این تحولات، و از لحظه ای که گانتس موافقت کرد با نتانیاهو برای تشکیل کابینه بعدی وارد گفتگو شود، جبهه حزبی آبی و سفید متلاشی شد و سه گروه دیگر از گانتس جدا شدند و فردی که پیشتر از حمایت ۳۳ کرسی برخوردار بود، اکنون با ۱۵ کرسی باقی مانده پشتیبان او در احزاب دیگر نیز وی را ترک گفته اند.
به گفته آگاهان، منطقی است که پرزیدنت ریولین، ماموریت تشکیل کابینه را به نتانیاهو واگذارد و او با کمک احزاب حمایت کنند و همچنین با عضویت حزب کارگر اسرائیل، به برپایی دولتی که از حمایت ۶۱ کرسی برخوردار باشد نائل گردد. در آن هنگام، وی به گانتس و حزب او نیازی نخواهد داشت.
آگاهان سیاسی در اسرائیل می گویند که ژنرال بنی گانتسف افسر پر افتخار اسرائیلی، در مقام رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل در یک دهه پیش، رزمنده قابل ستایش و ماهری بوده، ولی رویدادهای یک سال اخیر نشان می دهد که او در دنیای سیاست هنوز تجربه ای نیاندخته و پس از این جریانات، بدید درباره آینده سیاسی خویش تصمیم بگیرد.
ارتش عراق باید قوی شود تا هشت الشعبی بطور اطلاعاتی و امنیتی خنثی شود باید مانند رژیم ایران مردم عراق را به همراهی اطلاعاتی و امنیتی هشت الشعبی و دادن اطلاعات عبور و مرور یگانهای آنها تشویق کند و با ارتش عراق و با هواپیمای عربستان و کویت حالشان را بگیرد و کشورهای خلیج فارس مخصوصا قطر را از خیانت و همراهی با ارتش مزدور آخوندها و سپاه پاسداران برحذر کند و آنها را بترساند مخصوصا عربستان را
مناطق تولید کننده سلاح در ایران را با کمک مخالفین ایران شناسایی و بدون هیچ ترسی بمب باران کند و به این روند ادامه بدهد