نخست وزیر اسرائیل در سخنانی گفت: آنانی که اسرائیل را به نابودی تهدید می کنند، خود را در معرض خطر نابودی قرار می دهند. بنیامین نتانیاهو این سخنان را روز گذشته (چهارشنبه) در آئین نامگذاری کوره اتمی اسرائیل در جنوب کشور بیان داشت.
او در سخنان خود از جمله گفت: اگر کسی به خواهد به اسرائیل آسیب برساند، ما از خود دفاع کرده و به او آسیب خواهیم رساند”.
اشاره نخست وزیر اسرائیل به تهدیدهای مداوم حکومت اسلامی ایران و سران آن بود که مرتبا فریاد مرگ بر اسرائیل سر می دهند و ادعا می کنند که قادر خواهند بود این کشور را در کوتاه ترین مدت نابود سازند.
رژیم ایران ادعا می کند که هدفش از نابودی اسرائیل، دفاع از اسرائیل و به ویژه از حقوق فلسطینیان است که به ادعای حکومت ایران حق آن ها را پایمال کرده است. رهبران حکومت ایران ادعا می کنند که آن ها تنها مدافعان حقوق مسلمانان در سراسر جهان هستند و در همین راستا خواستار نابودی اسرائیل می باشند تا یک حکومت اسلامی در سراسر این خاک برپا شود و اسلام پیروز گردد.
ولی در همان حال، سران رژیم از وضع مسلمانان در برخی نقاط دیگر جهان و از جمله مسلمانان چچنی در روسیه و مسلمانان اُیغوری در چین غافل می شوند. یکی از بزرگترین کوتاهی رژیم ایران در ادعای حمایت از مسلمانان سراسر جهان، فاجعه مسلمانان رو هینگیا در میانمار (برمه) می باشد.
نخست وزیر اسرائیل در ادامه سخنان روز گذشته خود، به پیمان نظامی جدید ایران با سوریه نیز اشاره کرد و گفت: “حتی یک لحظه از هدف خود که همانا جلوگیری از استقرار دائم نظامیان رژیم ایران در سوریه می باشد، غافل نخواهیم شد”.
اشاره نتانیاهو به توافقی بود که وزیران دفاع ایران و سوریه در آغاز این هفته امضا کردند. تحلیلگر رادیو پیام اسرائیل گفته بود که هدف رژیم ایران از شتاب در امضای چنین پیمانی، به وجود آوردن یک سند قانونی درباره ادامه حضور نظامی در سوریه می باشد – و این در حالی که نه تنها اسرائیل، بلکه ایالات متحده و روسیه نیز خواستار خروج نیروهای ایرانی از سوریه هستند.
نخست وزیر اسرائیل گفت: در تلاش برای پایان بخشیدن به حضور نظامی سپاه قدس در سوریه، از هیچ پیمان نظامی نگران نیستیم و هدف خود را همچنان دنبال خواهیم کرد.
نتانیاهو این سخنان را در آئین نامگذاری کوره اتمی به یاد زنده نام شیمعون پرس رئیس جمهوری پیشین اسرائیل بیان داشت/ شیمعون پرس در سال های دهه پنجاه میلادی، هنگامی که معاون وزیر دفاع بود موجبات احداث این کوره را فراهم آورد.
کشورهای عرب و برخی منابع دیگر ادعا می کنند که اسرائیل در این کوره، با غنی سازی اورانیوم، بمب اتمی تولید می کند. منابع عربی ادعا می کنند که اسرائیل دست کم دویست بمب هسته ای دارد که می تواند با موشک های پیشرفته و دوربرد خود، آن ها را به هدف برساند.
اسرائیل همه این شایعات را بدون پاسخ گذاشته و هرگز تائید نکرده است که دارای سلاح هسته ای می باشد. اسرائیل در قراردارد ان پی تی که ویژه جلوگیری از گسترش سلاح هسته ای می باشد، عضویت ندارد و مُلزَم به پاسخگویی در این مورد نیست.
کوره اتمی اسرائیل از این پس “مرکز علمی شیمعون پرس” نامیده خواهد شد و این در حالی که تا کنون آن را “کوره اتمی دیمونا” می نامیدند، زیرا در فاصله کمی از شهرک دیمونا در جنوب اسرائیل برپا شده است.
محمد جواد ظریف، وزیر خارجه حکومت ایران، که همیشه به پاسخ های گزنده، ولی تحریف شده و غیرمنطقی روی می آورد، در پاسخ به نخست وزیر اسرائیل نوشت که او نمی تواند در کنار کوره اتمی باستند و حکومت اسلامی ایران را مورد تهدید قرار دهد – و این در حالی که نخست وزیر اسرائیل به تهدیدهای مداوم رژیم ایران درباره نابودی اسرائیل پاسخ گفته بود.
جمهوری اسلامی همه دنیارو تهدید میکنه ولی بزرگترین تهدید برای کشور خودشه! البته این چرندیات که ۴۰ ساله کشور ایران رو به خاک سیاه نشونده ولی برای مسئولین و وابستگان رژیم پولها و سودهای نجومی به همراه داشته. آخوند های جنایت کار و خیانت کار به وطن کم نبوده و نیستند ولی شما یک یهودی ایرانی نام ببر که به ایران خیانت کرده باشد.!