نتانیاهو هنگام ترک مجارستان و سفربه آمریکا:مجارستان دوست خوب ماست.با ترامپ راجب مسائل مهم گفتگو میکنم

بنیامین نتانیاهو در پایان سفر خود به مجارستان و در فرودگاه هنگام عزیمت به ایالات متحده در یک پیام کوتاه گفت:

“من  سفر بسیار مهم به مجارستان را به پایان رساندم. مجارستان دوست بسیار خوبی برای اسرائیل است. این کشور از ما در اتحادیه اروپا و سازمان ملل و نه کمتر از آنها در دادگاه فاسد بین المللی در لاهه دفاع می کند که علیه همه ما – سربازان و فرماندهان ارتش اسرائیل و دولت اسرائیل مغرضانه اقدام کرده است.

مجارستان اولین کشوری است که در این سفر از دادگاه بین المللی خارج شد. این نشانه خوبی برای آینده است. این به دولت اسرائیل کمک زیادی می کند.

ما همچنین در مورد همکاری در تولید مهمات و اسلحه صحبت کردیم. ما برای ادامه و کسب پیروزی کامل در جنگ در هفت جبهه به آنها نیاز داریم. البته، ما عمری میران که  گروگان گرفته شده  و مسائل دیگری را که برای دولت اسرائیل مهم است، مورد بحث قرار دادیم.

از اینجا به دعوت پرزیدنت ترامپ راهی آمریکا می شوم تا با او البته در مورد این موضوعات صحبت کنم: گروگان ها، پیروزی در غزه و البته رژیم تعرفه ای که بر اسرائیل تحمیل شده است. امیدوارم بتوانم در این موضوع کمکی بکنم. مقصود همین است.

من می توانم به شما بگویم که من اولین رهبر بین المللی، اولین رهبر خارجی هستم که با پرزیدنت ترامپ درباره این موضوع که برای اقتصاد اسرائیل بسیار مهم است، دیدار خواهد کرد. یک صف طولانی از رهبران وجود دارد که در رابطه با اقتصاد خود خواهان این هستند. من فکر می کنم که این نشان دهنده پیوند شخصی خاص و همچنین روابط ویژه بین ایالات متحده و اسرائیل است که در این زمان بسیار حیاتی است.

مایلم حمایت شخصی خود را از خانواده‌های گروگان‌هایی که بار دیگر تبلیغات جنگ روانی را تحمل کرده‌اند، اعلام کنم. ما به فکر عزیزانشان هستیم. ما در حال حاضر برای آزادی آنها تلاش می کنیم و سست نخواهیم شد. با یاری خداوند ما این کار را خواهیم کرد و موفق خواهیم شد.”