نتایج یک نظرسنجی: «مردم اسرائیل، مدیریت کرونایی نتانیاهو را ترجیح می‌دهند»

بر اساس نظرسنجی پنجشنبه شب (۲۹ ژوئیه) کانال ۱۲ اسرائیل، شمار اسرائیلی‌هایی که ترجیح می‌دهند بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر پیشین، کرونا را مدیریت کند، دو برابر کسانی است که مدیریت نفتالی بنت را ترجیح می دهند.

این نظرسنجی نشان داد که ۴۳ درصد نتانیاهو و ۲۱ درصد بنت را برای مدیریت بحران کرونا مناسب می‌دانند. بقیه نیز یا هیچ کدام را ترجیح نمی‌دهند و یا از پاسخ دادن به این سوال خودداری می‌ورزند.

نتانیاهو امروز پنجشنبه از بنت انتقاد کرد که چرا زود تر از این، واکسن‌های بیشتری وارد اسرائیل نکرد و مدت زیادی منتظر ماند تا به افراد مسن دوز تقویت کننده تزریق کند.

نتانیاهو گفت: «دولت وقت گرانبها را تلف کرد. من از آنها خواستم واکسن هایی را که شش هفته پیش سفارش داده شده بود به اسرائیل بیاورند. اما آن‌ها هفته‌های طولانی، دست روی دست گذاشتند. همین تعلل، گافی است که به قیمت جان انسانها تمام می شود.»

در نظر سنجی کانال ۱۲، ۵۲ درصد شرکت کنندگان اظهار داشتند که دولت نفتالی بنت بحران را به خوبی مدیریت نمی‌کند، درمقابل ۳۹ درصد از مدیریت بنت بر بحران کرونا، ابراز رضایت کرده‌اند.