نخستین سفیر امارات عربی متحده در اسرائیل، در پایان اقامت یک هفته ای در این کشور، در پیام توییتری خود از مهمان نوازی اسرائیلیان و به ویژه اهالی تل آویو سپاسگزاری کرد. محمد الخواجه که هفته پیش به اسرائیل فرستاده شد تا مقدمات برپایی سفارتخانه را بررسی کند، پیش از بازگشت به ابوظبی، در پیام خود نوشت: در این سفر کوتاه خاطرات بسیار خوبی دارد و از میهمان نوازی اسرائیلیان سپاسگزار است.
الخواجه نوشت که انتظار دارد هر چه زودتر به تل آویو باز گردد و گسترش مناسبات دوستی با اسرائیل را امکان پذیر سازد.
سفیر جدید در ادامه پیام خود نوشت که در انتظار بازگشت به تل آویو است تا بتواند در خط ساحلی و گردشگری تل آویو که به دوچرخه سواران اختصاص داده شده، دوباره روی دوچرخه سوار شود.
سفیر جدید در مدت اقامت یک هفته ای خود با رئیس جمهوری اسرائیل، نخست وزیر، وزیر خارجه و شخصیت های دیگر دیدار کرد و به انتخاب محل برپایی سفارتخانه پرداخت.
آگاهان می گویند که امارات عربی متحده قصد دارد سفارتخانه بزرگی در تل آویو برپا کند و برای گسترش همکاری با اسرائیل اهمیت ویژه قائل است.
امارات گفته است که زمینه های مختلف و متنوعی برای همکاری وجود دارد. آن امیرنشین مایل است از پیشرفت های علمی و تکنولوژی اسرائیل بهره مند شود و یکی از طرح هایی که مورد بررسی مشترک قرار گرفته، امکان برپایی نهادی برای پژوهش در زمینه مبارزه با ویروس های مختلف است. همچنین امکان برپایی کارخانه ای برای تولید واکسن علیه انواع ویروس ها مورد بررسی جدی قرار دارد. اجرای چنین پروژه ای به سرمایه ای فراتر از یک میلیارد دلار نیاز دارد که از توان مالی اسرائیل به دور است. اگر امارات مبلغ لازم را تهیه کند، می توان دو کشور را به یکی از مهمترین مراکز علمی و پژوهشی جهان مبدل خواهد ساخت.
مقامات امارات که کاملا آگاه هستند که درآمدهای ناشی از فروش نفت ممکن است به تدریج کاهش یافته و حتی به پایان برسد، اکنون می کوشند امکانات مالی خود را در زمینه علمی و پزشکی و حتی فضانوردی مورد استفاده قرار دهند و در این زمینه نیز همکاری با اسرائیل می تواند بسیار موثر باشد.
رشته همکاری مهم دیگری که مقامات دو کشور حاضر نیستند به طور علنی از آن سخن بگویند، همکاری های امنیتی و نظامی، به ویژه علیه حکومت اسلامی ایران است.