نخست وزیر اسرائیل یک بار دیگر گفت که اسرائیل به بیشترین تلاش دست خواهد زد تا نگذارد که حکومت اسلامی ایران به جنگ افزار اتمی مجهز شود. بنیامین نتانیاهو که در چند مصاحبه رسانه ای سخن می گفت، مسؤولیت تعرض به کشتی بازرگانی اسرائیلی را نیز به رژیم ایران نسبت داد. ولی تهدید آشکاری در این زمینه به زبان نیاورد.
در حالی که حدود سه هفته به موعد برگزاری دور چهارم انتخابات زودرس باقی مانده، نتانیاهو در اظهاراتی که بیشتر جنبه تبلیغات انتخاباتی دارد، از دستاورد چشمگیر خود در مبارزه با کورونا نیز سخن گفت و در مورد ایران اظهار داشت که دولت او تنها دولت جهان است که به طور پیگیر و موثر با زیاده خواهی های رژیم ایران مبارزه کرده است.
نخست وزیر، مانند همیشه، رفتارهای حکومت اسلامی در منطقه را “بزرگترین دشمن” اسرائیل نامید و تاکید کرد که مصمم است به هر شیوه ممکن، جلوی این فتنه گری ها را بگیرد.
او در ادامه سخنان خود هشدار داد که اگر به اسرائیل تعرضی شود، قادر است در هر نقطه جهان واکنش نشان دهد. اشاره غیر مستقیم او به شلیک دو فروند موشک به کشتی اسرائیلی “هلیوث رِی” در آب های دریای عمان بود.
همان گونه که انتظار می رفت، مقامات رسمی حکومت ایران هرگونه اعتراضی را علیه کشتی اسرائیلی تکذیب می کنند. سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت خارجه ایران ادعا کرد که وارد آوردن اتهام به رژیم ایران، نوعی “هراس افکنی” می باشد. ولی روزنامه کیهان تهران نوشته بود که این تعرض، پاسخی از جانب “جبهه مقاومت” به قتل قاسم سلیمانی، هلاکت محسن فخری زاده و حمله هوایی ایالات متحده به یک پایگاه نظامی نیروهای وابسته به رژیم ایران در خاک سوریه و در نزدیکی مرز عراق بوده است.
اصطلاح “جبهه مقاومت” به مفهوم همه سازمان های تروریستی خاورمیانه است که پول و اسلحه خود را از رژیم یاران دریافت می کنند و تحت فرمان سپاه قدس وابسته به سپاه پاسداران هستند.
ولی تردیدی نیست که حمله موشکی در آب های دریای عمان، آن هم با موشک های ساحل به دریا، از عهده هیچ سازمان تروریستی بر نمی آید، بلکه تعرض از جانب یک ارتش منظم می باشد. رژیم ایران همیشه از به عهده گرفتن مسئولیت مستقیم تعرضات تروریستی طفره رفته است.
اسحاق جهانگیری معاون رئیس جمهوری رژیم ایران نیز گله کرد از این که هرگاه حادثه سویی اتفاق می افتد، فورا آن را به حکومت ایران نسبت می دهند. او ادعا کرده گفت: «ایران هیچ دخالتی در این ماجرا نداشته است».
روزنامه کیهان تهران، در همان حال که به حمله موشکی به کشتی بازرگانی اسرائیلی افتخار کرد، نوشت: «احتمالا این حمله کار یکی از شاخه های جبهه مقاومت بوده کدر در منطقه حضور دارند».