نخست وزیر اسرائیل که برای سخنرانی در یک کنفرانس بین المللی در مونیخ آلمان به سر می برد، روز گذشته (آدینه) با سران چند کشور و شخصیت های سیاسی و اقتصادی گفتگوهایی به عمل آورد.
نتانیاهو از جمله با آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل و همچنین با صدراعظم اتریش به گفتگو نشست.
نخست وزیر اسرائیل در دیدار با دبیرکل سازمان ملل به او گفت که اسرائیل نسبت به فتنه گری های حکومت ایران در منطقه هشیار است و در برابر آن می ایستد. او توضیح داد که قصد رژیم ایران تسلط بر سوریه و تبدیل آن به یک جبهه دیگر جنگ علیه اسرائیل، در کنار جبهه ای که رژیم ایران در لبنان، و از طریق برپایی حزب الله، علیه اسرائیل برپا کرده است.
نتانیاهو گفت که اسرائیل اجازه نخواهد داد این آرزوی رژیم ایران عملی شود و قاطعانه در برابر آن خواهد ایستاد و این هدف را به شکست خواهد کشاند.
در این دیدار، دبیرکل سازمان ملل از احتمال درگیری جنگی جدیدی بین اسرائیل و حزب الله لبنان ابراز نگرانی کرد و گفت اگر جنگ تازه ای رخ دهد، ویرانی های بسیار به بار خواهد آورد. او گفت “جنگ دیگری بین اسرائیل و لبنان، کابوسی است که باید از وقوع آن جلوگیری کرد.
آنتونیو گوترش همین سخنان را در نطق افتتاحی خود در کنفرانس جهانی امنیت که هر سال در مونیخ برپا می شود بازگو کرد.
گوترش بی آن که مستقیما به تهدیدهای حزب الله علیه اسرائیل اشاره کند، گفت: هر جرقه ای ممکن است آتش جنگ را دوباره شعله ور سازد و ویرانی مطلق برای لبنان به وجود آورد و باعث تلفات سنگین شود.
حزب الله لبنان که سقوط یک فروند هواپیمای جنگی اسرائیل توسط ارتش سوریه را “یک حماسه” لقب داده، در اعلامیه های اخیر خود تهدید کرده بود که سکوهای استخراج گاز اسرائیل در دریای مدیترانه را به موشک خواهد بست.
نتانیاهو تاکید کرد که اسرائیل برای همیشه در بلندی های گولان می ماند و سوریه باید از مطالبه کردن این سرزمین دست بردارد.
بلندی های گولان بر سراسر خاک اسرائیل تسلط دارد و سوریه در گذشته بارها از آن نقطه، اسرائیل را هدف خمپاره و آتش قرار داده و امنیت ساکنان را به خطر انداخته است.
از جمله دیدارهای مهم روز گذشته نخست وزیر اسرائیل، با صدراعظم اتریش سِباستیَن کورتس بود که رهبر حزب راست گرای آن کشور است و اسرائیل از هنگامی که دولت جدید برپا شد، از آن دوری گرفت و مناسبات دو کشور رو به سردی گرائید.
ولی صدراعظم اتریش در دیدار دیروز (آدینه) از علاقمندی خود برای بهبود روابط با اسرائیل سخن گفت و تاکید کرد که دولت جدید اتریش می خواهد روش گذشته را کاملا کنار گذارد و راه دوستی و همکاری را با اسرائیل در پیش گیرد.
اتریش از جمله کشورهای اروپایی است که می کوشند با حکومت ایران داد و ستد اقتصادی گسترده ای داشته باشند.
سباتین کورتس در دیدار با نتانیاهو قول داد که از این پس اتریش علیه اسرائیل در سازمان ملل رای نخواهد داد.
بسیاری از اعضا و رهبران دولت راست گرای کنونی در وین، دارای پیشینه یهود ستیزی بوده اند. ولی صدراعظم جدید قول می دهد که دولت اتریش از این پس سیاست دوستانه ای نسبت به اسرائیل در پیش خواهد گرفت.
یکی از دیدارهای مهم نتانیاهو ظهر دیروز (آدینه)، در یک ضیافت ناهار، با ده ها تن از روسای کمپانی های بزرگ اقتصادی آلمان بود که به کنفرانس مونیخ دعوت شده اند.
نتانیاهو در این دیدار گفت که اسرائیل اکنون یک ابرقدرت تکنولوژی و دارای یک اقتصاد قوی است و کمپانی بین المللی زیادی در اسرائیل سرمایه گذاری کرده اند و دیگران نیز می توانند از آن ها پیروی کنند.
نخست وزیر گفت که اسرائیل کشوری است که از ثبات سیاسی و امنیت برخوردار است که در آن مغزهای متفکر و دانشمندان و مهندسین و افراد با استعداد بسیار زیاد است و کمپانی های بزرگ جهان بدانند که اسرائیل یک کشور ایده ال برای کار و سرمایه گذاری آنان است و هرگاه به این کشور بیایند، از استقبال گرم برخوردار خواهند شد.
یکی از کسانی که ضیافت ناهار با نخست وزیر اسرائیل را تحریم کرده و از حضور در آن خودداری ورزید، سرمایه دار بزرگ یهودی جورج سُورُس بود که اخیرا دولت مجارستان علیه فعالیت های سیاسی او در آن کشور خواستار تحریم وی شده است.
جورج سورس که از بازماندگان جنایات هیتلری و زاده مجارستان است، و ثروت خود را در ایالات متحده اندوخته، اعلام داشته که با سیاست های اسرائیل در مورد فلسطینیان به شدت مخالف است و به نهادی کمک مالی می کند که هدف اعلام شده آن تحریم بین المللی علیه سرائیل است.
این سازمان که توسط گرو های فلسطیین برپا گردیده، بی دی اس نامیده می شود و بسیاری از کشورهای اروپایی می کوشند فعالیت آن را محدود کنند و ایالات متحده نیز علیه آن فعال است.
صدر اعظم جدید اتریش که قول می دهد از این پس سیاست دوستانه ای نسبت به اسرائیل در پیش گیرد
Thanks.
God bless you.
God bless the Democratic state of Israel.
{@Ghe}