نرگس محمدی، زندانی سیاسی و فعال حقوق بشر در تحریم انتخابات پیش رو در ایران با انتشار پیامی از مردم خواسته به “مدنیترین” شکل اعتراض کنند و با تحریم انتخابات به سیاستهای “تنگنظرانه” و “سرکوبگرانه” حکومت ایران پاسخ دهند.
خانم محمدی که به ۱۶ سال حبس محکوم شده و در زندان اوین دوران دوره محکومیت خود را میگذراند
خانم محمدی خواستار احترام به خون جان باختگان شده و نوشته :”شایسته است که با مدنیترین شیوه ی اعتراض به پا خیزیم و با راه اندازی کارزار قدرتمند “تحریم انتخابات” پاسخ سیاست های تنگ نظرانه و سرکوب گرانه حکومت را داده و به حرمت خون کشته شدگان مظلوم در پای صندوق های رای حضور نیابیم.”
بانو محمدی درادامه نوشته که “طی چهل سال گذشته با مدنی ترین و مسالمت آمیز ترین شیوه ها، استقلال، آزادی و جمهوری طلبیدیم. اما استبداد سربرافراشت.”
تقی رحمانی تحلیلگر سیاسی و فعال ملی مذهبی و همسر خانم محمدی در این باره گفت: “نرگس خیلی از مردم ایران در سه دهه گذشته در انتخابات شرکت کردند به این نیت که جامعه مدنی تقویت شود. اما آقای خامنهای عهدشکنی کرد و بازی را تبدیل کرد به برد خودش و باخت اکثریت مردم.”
هر رای یک خیانت آشکار به مردم و ایران خواهد بود و نادیده گرفتن این همه جنایت در پیش چشمان همه!