نزاع بین مقامات حکومت در افشاگری ابعاد دزدی های دولتی، همچنان شدیدتر می شود

اکبر طبری یکی از معتمدین رییس سابق قوه قضائیه آخوند هاشمی شاهرودی و آخوند لاریجانی  که در جایگاه بانفوذی از قرار گرفته بود پس از انتقال ریاست این قوه به ابراهیم رییسی، به اتهام توصیه و نفوذ در پرونده های قضایی فوری بازداشت شد

بدنبال بازداشت اکبر طبری، یکی از معاونین ارشد پیشین قوه قضاییه به اتهام پارتی بازی در پرونده‌های قضایی، افشاگری رسانه های داخلی ایران  علیه فساد اقتصادی آخوند صادق آملی لاریجانی رییس قوه قضائیه پیشین حکومت ایران بالا گرفته است .

اکبر طبری یکی از معتمدین رییس سابق قوه قضائیه آخوند هاشمی شاهرودی و آخوند لاریجانی  که در جایگاه بانفوذی از قرار گرفته بود پس از انتقال ریاست این قوه به ابراهیم رییسی، به اتهام توصیه و نفوذ در پرونده های قضایی فوری بازداشت شد.وطبری بعد از بازداشت با فشار های وزارت اطلاعات سپاه به افشاگری علیه مفاسد اقتصادی نظام پرداخت.

به گزارش برخی رسانه های داخلی ایران آخوند لاریجانی در نامه ای به علی خامنه ای به ادامه افشاگری ها ی طبری  اعتراض کرده و گلایه مند شده است .

در این گزارش امده است که  آخوند مصباح یزدی عضو شورای نگهبان در پاسخ به نامه لاریجانی گفته است :

‌«فلانی می‌گوید اگه این کار را نکنید نجف می‌روم! خوب بروید، آیا با رفتن شما قم به‌هم می‌خورد؟ شما در قم بودن‌تان هم خیلی موثر نبود؛ چه رسد که نجف بروید.اکبر طبری که رییس دفتر دو دوره از قوه قضائیه  و جنابعالی بوده وموجب فساد شده ،دستگیر می‌شود، بعد اعتراض می‌کند که چرا گرفتید؟»

با این حال، حمزه قربانی، مدیر روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به خبرگزاری فارس گفت: «متنی که در فضای مجازی به آیت‌الله یزدی منتسب شده است، سندیت ندارد و صرفا محتوایی مورد تایید است که در پایگاه اطلاع‌رسانی جامعه مدرسین منتشر شده باشد.»

یزدی که خود پیش از محمود هاشمی شاهرودی ریاست قوه قضاییه را عهده‌دار بود، آملی لاریجانی را متهم به ساختن «کاخ» به اسم «مدرسه علمیه» کرد.

اشاره تلویحی او به زمین‌هایی بوده که گفته می‌شد در شهر قم به افراد و نهادهای خاص واگذار شده بود.

در اظهارات نقل شده از یزدی خطاب به آملی لاریجانی آمده: «آیا ارث پدرت بود؛ از کجا آوردی ساختی؟»

آملی لاریجانی در بحبوحه ناآرامی‌های پس از انتخابات سال ۱۳۸۸، در راس قوه قضاییه قرار گرفت و قوه تحت تصدی او، احکام سنگینی علیه معترضان به نتایج انتخابات صادر کرد.

البته احمدی‌نژاد در سال‌های پایانی دوره دوم ریاست‌جمهوری‌اش از منتقدین سرسخت خانواده لاریجانی شد و آن‌ها را در مجلس شورای اسلامی به فساد متهم کرد.

چندی پیش، جنبش عدالت‌خواه دانشجویی نیز  در نامه‌ای به رییسی، خواستار تحقیق و اقدام قضایی درباره «تخلفات احتمالی» آملی لاریجانی در «پرونده زمین‌خواری» در لواسان شد.

در اقدامی نامعمول در جمهوری اسلامی، دو نفر از مجری‌های باسابقه تلویزیون ایران هم افشا کردند که به خاطر انتقاد از عملکرد قوه قضاییه در زمان ریاست آملی لاریجانی تا مرز بازداشت پیش رفتند.

یکی دیگر از مجریان تلویزیون نیز در اظهاراتی گفت انتقاد از قوه قضاییه در زمان لاریجانی خط قرمزی برای روزنامه‌نگاران بود.

رییس قوه قضاییه مستقیما از سوی رهبر جمهوری اسلامی انتخاب می‌شود.

از طرف دیگر، اظهارات اخیر مرتضی مقتدایی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، مشخص می‌کند که انتقادات از لاریجانی از قبل به شکل پنهانی در جریان بوده اما بنا بر «مصلحت» ابراز نشده است.

او گفت: «به نظرم این شخص (آملی لاریجانی) اگر کار خلافی داشته، اگر صلاح می‌دانستند همان وقت تذکر می‌دادند، ولی اگر صلاح نمی‌دانستند و سکوت کردند، باید همیشه سکوت کنند.»

صادق لاریجانی چهار برادر دارد از جمله محمدجواد لاریجانی، رییس ستاد حقوق بشر قوه قضاییه، و علی لاریجانی، رییس فعلی مجلس شورای اسلامی. آملی لاریجانی در سال ۱۳۷۷ به مجلس خبرگان رهبری راه یافت و سه سال بعد با حکم خامنه‌ای عضو شورای نگهبان شد.

2 دیدگاه‌

  1. لاپوشی و دروغ برای ابر دزدها ولی اعدام، شکنجه وحبس برای ایرانیانی که به دنبال حق خود هستند.

  2. ما فقط میشنویم که خاعنان مزدور خزانه کشور را چهل سال و اندی سال است که به تاراج برده اند و بانک های اجنبی را سر و سامان داده اند. این تازی ها که در کمیته سازی خیلی قاهرند پس چرا یک کمیته بازگشت اموال ملی به ایران سرپا نمیکنند که پولهای دزدیده شده را به خزانه ملی بازگردانند؟ فقط حرف حرف حرف. سر منبر دوباره نشسته اید؟.. باید از علی شیره ای شروع کنید که دویست میلیارد دلار دزدیده تا برسیم به ابردزدهای پایین تر.

Comments are closed.