از یک نظر سنجی که در مورد ارزیابی سیاست خارجی اسرائیل به عمل آمده، چنین معلوم شده که بسیاری از اسرائیلیان بر این باورند که کشورهای اروپای غربی دوست اسرائیل نیستند و مواضع آن ها در بسیاری از موارد با منافع اسرائیل همخوانی ندارد و در اکثر اوقات، آن ها در راستای خواسته های دشمنان اسرائیل عمل می کنند.
دو کشور مهم اروپای غربی، یعنی فرانسه و بریتانیا، بارها سیاست هایی در انتقاد و حتی مجازات اسرائیلی در پیش گرفته اند – و این در حالی که اروپائیان همچنان سخت می کوشند رژیم ایران را از فروپاشی باز دارند و به روابط بازرگانی با آن ادامه دهند و حاضر به همکاری با ایالات متحده در این زمینه نیستند.
برخی تحلیلگران ارزیابی می کنند که گرچه اروپا هنوز نتوانسته است خواسته های رژیم ایران را آن گونه که در تهران انتظار می رود، برآورده سازد، ولی در مجموع، اگر این حمایت اروپایی وجود نداشت، احتمالا رژیم ایران با شتاب بیشتری در راه سقوط پیش می رفت.
شهروندان اسرائیلی در این نظرسنجی درباره سیاست خارجی کشور، گفته اند که ایالات متحده باید مهمترین پشتیبان تاریخی اسرائیل بماند و گسترش روابط با روسیه نیز برای منافع اسرائیل اهمیت بسیار دارد.
۶۱ درصد از اهالی اسرائیل بر این باورند که محمود عباس رئیس حکومت خودگردان فلسطینی نمی تواند شریک خوبی برای رسیدن به صلح با اسرائیل باشد.
اکثر پرسش شوندگان بر این باورند که اسرائیل به نوعی سیاست خارجی نیاز دارد که روند صلح را از بن بست کنونی برهاند و توجه بیشتری نسبت به انتقادها داشته باشد.
بسیاری از پرسش شوندگان، ادامه روابط دوستانه با ترکیه را مهم دانسته اند، ولی به موازات آن، بر این باورند که مناسبات با امیرنشین های عرب و به ویژه عربستان سعودی، هرچه بیشتر گسترش یابد.
سلام // نظریات مردم اسرائیل بسیار دقیق وحکیمانه است،برای محاصره سیاسی ایران الان ودر این شرایط گزینه های سیاسی مطرح شده از سوی مردم اسرائیل قابل تطبیق است، روسیه رفتار سیاسیش در قبال اسرائیل شبیه هرزه های روسی است وبه گرایش به سمت اقتصاد وفروش تسلیحات در منطقه وإیجاد پایگاهی محکم در کشورهای عربی است، وغربی ها بدنبال آرامش وجلوگیری از فعالیت اسلامگراهای تند رو درون شهرهای آنها و رونق اقتصادی هستند،اگر گروه های نیابتی دست به اقدام خرابمارانه در کشورهای غربی بزنند، بود یا نبود اسرائیل دیگر برایشان مهم نیست.