نفتالی بنت: «حملات سایبری، به تهدیدی برای امنیت ملی تبدیل شده است»

نخست وزیر اسرائیل، نفتالی بنت، صبح امروز (چهارشنبه)، در کنفرانس سایبری دانشگاه تل آویو سخنرانی کرد و به چالش‌های محلی و جهانی ِ هر آنچه که مربوط به دنیای سایبری و امنیت اطلاعات در قرن ۲۱ است پرداخت.

نخست وزیر بنت در این کنفرانس گفت: «همه چیز تحت حملات سایبری است. آسان است که در یک حمله سایبری به راحتی به کشوری دیگر آسیب رساند و به همین دلیل این حملات رو به افزایش هستند و همین من را نگران می‌کند.»

بنت افزود: «من این را یکی از تهدیدات بزرگ می‌دانم که ما  باید علیه آن عمل کنیم. »

بنت تأکید کرد که “هیچ دولتی نمی‌تواند به تنهایی این مسئله را حل کند، به متخصصانی نیاز دارد، گروهی از افراد بسیار باهوش، جوانانی با توانایی‌های بالا. ما در اسرائیل، مجموعه‌ای از افراد با هوش بالا داریم، به همین دلیل ما در فناوری‌های پیشرفته، پیشگام هستیم. دفاع سایبری ما در حال تقویت است. ما در فضای مجازی و سایبری سرمایه گذاری زیادی می‌کنیم. ما در این زمینه کار می کنیم و مشکلات را حل می‌کنیم.”

نخست وزیر بنت افزود که “اگر بخواهید به تنهایی بجنگید، بازنده خواهید شد؛ اگر با هم بجنگید، پیروز خواهید شد. با فرض حمله سایبری رژیم ایران به تاسیسات آب در بلژیک، ردگیری این حمله شیطانی به تنهایی بسیار دشوار خواهد بود، یا با فرض اینکه آنها به شیلی حمله کنند و چند دقیقه بعد به کشوری دیگر، اما اگر همه کشورها اطلاعات را با یکدیگر به اشتراک بگذارند، پیدا کردن سریع  آن آسان خواهد بود.”

بنت ادامه داد: «ما در اسرائیل احساس می کنیم مهم است که همه با هم کار کنیم. ما در حال حاضر با بسیاری از کشورها در ارتباط هستیم و می خواهیم آن را به سطح بعدی، یعنی حفاظت از اینترنت برای همه برسانیم. ما می خواهیم سیستم را ارتقا دهیم. ما از بهترین کشورها از سراسر جهان دعوت می کنیم تا در دفاع جهانی از اینترنت با ما متحد شوند.»