
یک نماینده مجلس که مسؤول دفاع از حقوق کارگران است، از وضع اسفناک و فقر فزاینده کارگران در حکومت اسلامی سخن گفت و از جمله اظهار داشت : عدالت در مورد حقوق واقعی کارگران اجرا نمی شود و دولت و کارفرمایان حقوق کارگران را پایمال میکنند .
علیرضا محجوب، رئیس فراکسیون کارگری در مجلس شورای اسلامی رژیم، که در نشست موسوم به “عدالت و سهم کارگر از تولید” سخن می گفت افزود : در هفته کارگر باید جشن میگرفتیم ولی کارگران با مشکلات زیادی مواجه هستند، حداقل دستمزد کارگران کمتر از نصف حداقل نیاز آنهاست، هم دولت و هم کارفرمایان این حرف را قبول دارند.
وی گفت : در اول ماه می دوازده سال پیش بود که کارگران برای احقاق حق خود، به تظاهرات دست زدند و به قانون حاکم در آن زمان در مورد حقوق کارگری اعتراض کردند .
محجوب افزود : اعتراضات ماه مه سال ۱۸۸۶ به خیزش مردمی انجامید وبه دنبال آن، وقتی سازمان بین المللی کار تشکیل شد، ۸ ساعت کار را برای کارگران در نظر گرفته و مصوب کردند و قیام اول ماه مه ۱۸۸۶، را اساس و پایه “روز کارگر” قرار دادند.
در روز جهانی کارگر هم در حکومت ایران ، تشکلهای مستقل کارگری در مطالبه ی خود از دولت خواستند از “متزلزلسازی نیروی کار، دستمزدهای پایین و معوقه، خصوصیسازی گسترده و ناموفق کارگاهها و بنگاههای اقتصادی و همچنین فشار بر تشکلها و فعالان مستقل کارگری” جلوگیری شود اما اعتراض آنان به خشونت نیروی امنیتی رژیم و بازداشت کارگران منجر شد .
رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی گفت: “در شرایط سخت و دشوار فعلی کشور، بیشترین فشار اقتصادی متوجه قشر کارگر است و باید به مطالبات آنان به صورت جدی رسیدگی شود.
اعتراضات اخیر کارگری در ایران، به دلیل بیتوجهی کارفرمایان به پرداخت مطالبات مزدی کارگران سالیان دراز است که ادامه دارد و به موازات آن، بسیاری از کارگران چندین ماه و یا چند سال هنوز حقوق ماهیانه خود را دریافت نکرده اند.
رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی فاش ساخته گفت : کارفرمایان و دولت که حامی آنان است، به صراحت اعلام کرده اند، که نمی توانند از حقوق حقه کارگران حمایت کنند.