محمدرضا خباز ، نماینده پیشین مجلس درباره سریال تلویزیونی “گاندو ” گفت: امروز دیواری کوتاهتر از دیوار دولت نیست و هر کس هر حمله ای می خواهد به دولت می کند، غافل از این که خیلی از تصمیمات کشور فقط بر عهده دولت تنها نیست دستگاه های دیگری هم هستند که در این قسمت نقش آفرینی می کنند.
گاندو نام مجموعه تلویزیونی محصول گروه فیلم و سریال شبکه سه تلویزیون حکومت ایران است که سریالی اجتماعی، اکشن و امنیتی است که نخستین قسمت آن دو سال پیش پخش شد. فصل دوم این مجموعه نیز با نام گاندو “دو ” از اواخر سال ۹۹ آغاز و هماکنون در حال پخش است.
این نماینده پیشین مجلس، افزود: هر کاری که انسان انجام می دهد باید ببینیم که نیتش چیست و از او سوال کنیم شما با چه هدف این کار را آغاز کردید.
خباز در ادامه گفت: به نظر بنده گاندو اول تعریف دولت و وزارت خارجه را داشت، گاندوی دوم هم در ادامه همان است به همین دلیل عده ای پیشنهاد می کنند که گاندو ۳ را هم بسازید ولی با این محتوا که چگونه اسرائیلی ها توانستند در دستگاه امنیتی ما نفوذ کنند و یک سری ضربه هایی در مرکز انرژی هسته ای وارد کنند و در نهایت شهادت اخیر را مقدماتش را فراهم کنند و این انسان عزیز را از ما، بگیرند.
وی خطاب به صداوسیما افزود: برای آگاهی بخشیدن به مردم و برای بالا بردن سطح اطلاعات مردم قدم برمی دارید جداسازی نکنید؛ گزینشی عمل نکنید، متاسفانه نفوذ فقط در وزارت خارجه نبوده در جاهای دیگر هم هست، چرا صدا و سیما که مدعی ملی بودن دارد هیچ سریالی از آنها نمی سازد اگر واقعا تنویر افکار عمومی است.
خباز گفت: چرا در اختلاس افراد نام های پوششی به بعضی افراد میدهید و عنوانش را بیان نمی کنید این نشان دهنده این است که آن حالت ملی بودن صدا و سیما زیر سوال رفته است.
وی در ادامه افزود: صدا و سیما برای یک گروه و مجموعه خاص و برای ضربه زدن به دولت منتخب مردم برخی مواقع سریال هایی می سازد و از مسائل مهم دیگر چشم پوشی می کند در صورتی که این دولت عضوی از اعضای حاکمیت است، اگر حاکمیت را به یک پازل تشبیه کنید یک قسمت آن دولت و قسمت دیگر آن قوه قضائیه، قسمت دیگر قوه مقننه و قسمت دیگر آن نهادهای زیر مجموعه رهبری است.
خباز در پایان گفت: نهادهای اقتصادی و غیر اقتصادی که زیر نظر دولت نیستند بنابراین اینها همه با هم زیر سوال می روند مثل این میماند که عضوی از اعضای بدن انسان درد کند. مثلا پای انسان بشکند دیگر نمی شود گفت دستمان کار خودش را درست انجام دهد و مرکز تصمیم گیری ما درست تصمیم بگیرد. تا این شکستگی معالجه نشود بقیه اعضای بدن آرام نمی گیرند.