نمایندگان مجلس به ادامه قطع اینترنت اعتراض دارند ولی جهرمی می گوید که ادامه خواهد یافت

شماری  از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در اعتراض به قطع طولانی اینترنت، در نامه ای خطاب به وزیر ارتباطات از او خواستار شدند که هرچه سریع‌تر نسبت به برقراری اینترنت موبایل استان تهران اقدام کند. محمد جواد جهرمی وزیر ارتباطات، در دفاع از اقدام خود، اعلام داشت که قطع اینترنت به دستور خود خامنه ای بوده و او از روی وفاداری به رهبر و اجرای فرمان او، به چنین اقدامی دست زده است. جهرمی در ادامه سخنانش تاکید کرده، گفت: اینترنت در خطوط تلفن همراه همچنان قطع باقی می ماند و در حال حاضر وصل نمی شود

با شروع اعتراضات مسالمت آمیز مردمی در ایران رژیم برای ارتباط مردم با یکدیگر و جلوگیری از انتشار اخبار سرکوب و کشتار مردم توسط این حکومت  اینترنت را در ایران قطع و خاموش کرد .

محمد جواد آذری جهرمی وزارت ارتباطات در پاسخ گفته است : به‌محض دریافت مجوز از شورای امنیت کشور ارتباطات در اسرع وقت به شرایط قبل بازگردانده خواهد شد.

۳۰ نماینده تهران در نامه‌ای به محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات ایران از او خواستند که “قطع طولانی مدت اینترنت به خصوص اینترنت موبایل ضرر و زیان هنگفتی را بر اقتصاد فضای کسب و کار و فضای آموزشی و پژوهشی کشور تحمیل کرده وحال که با مشارکت هوشمندانه مردم فهیم ایران به خصوص تهران آرامش حاکم گردیده است انتظار آحاد مردم، دانشگاهیان، کسبه، بازاریان و کارآفرینان تسریع در برقراری اینترنت موبایل استان تهران است.”

محمدجواد کولیوند٬ رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس٬ گفت : اینترنت خطوط تلفن همراه “با ۶۲ میلیون مشترک” فعلا وصل نمی‌شود.

کولیوند در خصوص آخرین تصمیمات برای اتصال اینترنت گفت: امنیت کشور از نان شب هم واجب‌تر است، چون بسیاری از اشرار در فضای مجازی برای چنین زمانی آموزش دیده بودند.

این نماینده مجلس افزوده است: برای اتصال مجدد اینترنت نیاز است تا شرایط کشور پایدار شود و به ثبات برسد.

این رییس کمیسیون امور داخلی مجلس در حالی این سخنان را مطرح کرده است که ۳۰ نماینده مردم تهران در مجلس در نامه‌ای به وزیر ارتباطات خواستار وصل اینترنت به خصوص اینترنت موبایل شدند.

هم اکنون  ترافیک اینترنت ایران با دنیای خارج تا حدودی برقرار شده است  اما همچنان شبکه‌های تلفن همراه از ارائه اینترنت خودداری کردند.

جمهوری اسلامی سال‌هاست طرحی برای جدا کردن اینترنت مورد استفاده کاربران داخلی از شبکه جهانی وب را در دستور کار خود قرار داده و بخش‌هایی از این طرح با عنوان “شبکه ملی اطلاعات” رونمایی شده است.

گفته شده است که  امیر ناظمی، معاون وزیر ارتباطات حکومت در نامه ای  از همه دستگاه‌ها خواسته که وضعیت وابستگی به سرویس‌های خارج از کشوررا هر چه سریعتر اعلام کنند.