نهادهای اطلاعاتی آمریکا:  بزودی مدارکی را درباره دخالت ایران و روسیه در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ منتشر خواهند کرد

خبرگزاری رویترز،در گزارشی اعلام کرده است که  منابع اطلاعاتی آمریکا به زودی مستنداتی را ارایه خواهند کرد که نشان می دهد که دو کشور ایران و روسیه با انتشار اسناد و اطلاعات غلط برای تاثیر‌گذاری در انتخابات ایالات متحده دست داشته اند.

در این گزارش  که از سوی دفتر مدیر اطلاعات ملی آمریکا تهیه شده و به مشاهد رویترز نیز رسیده ، در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا، ایران ،در یک کارزار تاثیرگذاری مخفیانه چند لبه، قصد تضعیف دونالد ترامپ را داشته است .

در ادامه گزارش نهادهای اطلاعاتی آمریکا،آمده است که  کوبا، ونزوئلا و حزب‌الله لبنان نیز برای تاثیرگذاری در انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده تلاش‌هایی را انجام داده‌اند، اما این اقدام‌ها در مقایسه با کمپین روسیه و ایران کوچک‌تر بوده‌اند.

طبق گزارش نهادهای اطلاعاتی آمریکا، این احتمال وجود دارد که ولادیمیر پوتین، رییس‌جمهوری روسیه، شخصا دستور دخالت روسیه را در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا به نفع دونالد ترامپ صادر کرده باشد.

گزارش نهادهای اطلاعاتی آمریکا در ادامه افزوده است :  در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰، مسکو در تلاش بوده توجهات را به اتهام‌های مربوط به تخلفات مالی خانواده بایدن در ارتباط با اوکراین متمرکز کند.

به گزارش سی‌ان‌ان‌، انتظار می‌رود آمریکا تا هفته آینده ایران و روسیه را به دلیل تلاش‌های این دو کشور برای دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ ایالات متحده مورد تحریم‌های جدیدتری قرار دهد.

، از سوی دیگر نهادهای اطلاعاتی آمریکا گفته است که  چین برای دخالت در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا تلاشی نکرده و افزود: «چین به دنبال با ثبات کردن روابطش با آمریکا بود و نتیجه احتمالی هیچ‌یک از دو انتخابات ۲۰۲۰ ریاست‌جمهوری و کنگره را به گونه‌ای نمی‌دید که بخواهد برای آن متحمل ریسک شود».

این در حالی است که دونالد ترامپ و حامیانش چین را به دخالت در انتخابات به نفع بایدن متهم می‌کردند.

سفارت‌خانه‌های چین، روسیه و کوبا در واشنگتن و نمایندگی‌های ایران و ونزوئلا در سازمان ملل از اظهارنظر در این مورد خودداری کرده‌اند.

در اوایل آبان ماه، مقامات امنیت ملی آمریکا نیز اعلام کردند ایران و روسیه اطلاعات مربوط به ثبت‌نام رای‌دهندگان در انتخابات ایالات متحده را به دست‌ آورده‌ و در تلاش داشتند در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ بر افکار عمومی تاثیر بگذارند. جمهوری اسلامی و روسیه در مقابل این اتهام را رد کردند.