نهادهای تبلیغاتی وابسته به خامنه ای سهم عمده ای از بودجه های دولتی را در انحصار خود گرفته اند

هنوز هم سازمان های وابسته به ولایت فقیه که همگی جنبه تبلیغاتی برای رژیم دارند، بخش عمده ای از بودجه دولتی را در اختیار می گیرند

در گزارشی آمده است که با وجود کمبود شدید مالی حکومت، هنوز هم سازمان های وابسته به ولایت فقیه که همگی جنبه تبلیغاتی برای رژیم دارند، بخش عمده ای از بودجه دولتی را در اختیار می گیرند.

در گزارشی در این زمینه، چنین آمده است: سهم غیر عادی  کل اعتبارات نهادهایی که فلسفه وجودی آن‌ها سازمان ولایت فقیه است  به پنج هزار میلیارد تومان می‌رسد. یعنی از جیب هر ایرانی، ۶۰ هزار و ۲۵۰ تومان به جیب این نهادها می‌رود؛ نهادهایی که فایده‌ و منفعت عمومی آن‌ها مشخص نیست. و پول‌شان را از جیب  مردم می‌گیرند

سایت ایران‌بودجه، در  گزارشی اعلام کرده است که  امسال چیزی حدود سه‌هزار و۱۴۷ میلیارد تومان به صورت مستقیم از ردیف‌های اصلی بودجه به نهادهای مذهبی اختصاص دارد که با احتساب بودجه بیت “روح‌الله خمینی” و نهاد رهبری در دانشگاه‌ها، به بیش از سه‌هزار  و۳۰۰ میلیارد تومان می‌رسد. به این موارد باید بودجه شبه‌نهادهای سیاسی ایدئولوژیک و هم‌چنین نهادهایی که فلسفه وجودی آن‌ها سازمان ولایت فقیه است را نیز اضافه کرد:

به گفته برخی از کارشناسان اینان نهادهای فربه حکومتی است که در قالب  دینی و مذهبی و برخی سازمان‌ها سالانه مبلغ هنگفتی از بودجه دولتی را می‌بلعند. کسی هم پاسخ قانع‌کننده‌ای برای این سوال ندارد که چرا باید پول مردم در اختیار سازمان‌ها و تشکیلاتی قرار بگیرد که منفعت عمومی از آن‌ها متصور نیست؛ نهادهایی که هیچ سندی از صورت هزینه‌ها و فایده‌های‌شان منتشر نمی‌شود و حتی عملکرد مالی‌ آن‌ها برای سازمان‌های دولتی روشن نیست.

دولت در حالی ببرای این نهادها بودجه کلانی تخصیص می دهد که  بخش زیادی از جمعیت ایران، در حدود ۶۰ میلیون نفر زیر خط فقر و در معرض گرسنگی و سوءتغذیه قرار گرفته‌اند. دولت توانایی تامین مالی یارانه‌های معیشتی را ندارد و برای پرداخت این یارانه‌ها، لنگ ۳۰ هزار میلیارد تومان است.و برای فشار بر مردم و پر کردن خزانه خود  شتاب‌زده و دست‌پاچه قیمت بنزین را گران می‌کند و روی آن اسم “«اصلاحات اقتصادی” می‌گذارد.

مردم گرسنه و خشمگین در اعتراض به بی عدالتی ها در حکومت ایران  به خیابان آمده‌اند تا بگویند که ما قادر به تامین و ادامه زندگی نیستیم و نان برای خوردن خود و خانواده هایمان نداریم .

گفته شده است که مردم ایران خواهان توجه به معیشت و اقتصاد درون کشور هستند و  آن‌ها آمده‌اند که چرا پول‌‌های‌شان در سوریه، لبنان و فلسطین خرج می‌شود؟ و چرا باید هزینه قدرت طلبی و جاه طلبی  رهبران ایران را آن‌ها با فقر و گرسنگی بپردازند؟ چرا باید پول نفت و مالیات‌های‌شان را به مراکز و نهادهای بی کفایت بدهند ؟ و شاهد آبادانی و نوسازی برای کشورهای فلسطین و سوریه و یمن و عراق باشند در جایی که نان در سفره ندارند .

یک دیدگاه

  1. نویسنده باید تحلیل کنه رقم ۵۰۰۰ میلیارد مقابل ۴۰۰ هزار میلیارد عددی نیست اتفاقا خیلی معقوله تشکر از اطلاع رسانی اتان من خیلی منفی تر فکر میکردم

Comments are closed.