نیروهای امنیتی حکومت ایران سه نفر از بازنشستگان معترض را در تجمعات تهران دستگیرکردند. 

اتحادیه آزاد کارگران ایران خبر داد :  «در ابتدای تجمع روز گذشته (یکشنبه) بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی در تهران ، مأموران  امنیتی ، یک مرد و در انتهای تجمع نیز دو‌نفر از زنان بازنشسته را دستگیر کرده و با خود برده‌اند.از هویت این دستگیر شدگان اطلاعی در دست نیست.»

بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی بار دیگر روز گذشته (یکشنبه) در ده‌ها شهر در برابر ادارت این سازمان جمع شدند و مطالبات مزدی و تنگناهای معیشتی را فریاد زدند؛ با قابلمه‌ها و سفره‌های خالی و شعارهایی چون “حق ما رو پس بدین..مردم به ما ملحق شوید

آنان در ادامه اعتراضات خود  خواستار مشخص شدن مقدار افزایش حقوق و فرمول اجرای طرح متناسب‌سازی دستمزدها شدند.

معترضان در اصفهان، تهران، قزوین، کرمان، کرمانشاه، دزفول، بندرعباس، اهواز، کرج، شوش، بهشهر، بجنورد، اراک و مشهد به خیابان آمدند و تنگناهای معیشتی را با در دست داشتن سفره‌ها و قابلمه‌های خالی نشان دادند.

در اهواز، راهپیمایان در مسیر سازمان تامین اجتماعی شعار می‌دادند: «مسئولین مسئولین حق ما رو پس بدین… تا حق خود نگیریم از پا نمی‌نشینیم. تامین اجتماعی خجالت خجالت…»

دولت روحانی به معترضان وعده داده است  که متنناسب‌ سازی دستمزدها با نرخ تورم، در اردیبهشت اجرایی خواهد شد اما آنها ضمن تردید نسبت به وعده‌ها، از جزییات امر و نحوه محاسبات تامین اجتماعی بی‌خبرند.

در ویدئوهایی که در شبکه‌های اجتماعی بازنشر شده‌اند، شعارهایی از این قبیل شنیده می‌شود: «خجالت خجالت… مدیر بی‌کفایت نمی‌خوایم نمی‌خوایم… خیلی دروغ شنیدیم، عدالتی ندیدیم.»

در تهران بازنشستگان و مستمری بگیران شعار می دادند: «ما دیگه رأی نمیدیم از بس دروغ شنیدیم»، «تا حق خود نگیریم از پا نمی‌نشینیم»، «فقط کف خیابون بدست میاد حقمون».

در اعتراضات روز گذشته ، بازنشستگان بنرهایی در دست داشتند که خواسته‌های خود را بر روی آنها نوشته بودند. از جمله خواسته‌های آنان اینها بود: «اسماعیل گرامی، کارگر بازنشسته، آزاد باید گردد».  در تهران، معترضان در خلال راهپیمایی در خیابان، خطاب به رهگذران شعار می‌دادند: «درد ما درد شماست مردم به ما ملحق شوید.»

طبق ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی، سازمان تامین اجتماعی وظیفه دارد مستمری‌های بازنشستگی، از کارافتادگی کلی و مجموع مستمری بازماندگان را متناسب با هزینه زندگی افزایش دهد. این افزایش باید در فواصل زمانی معین (حداقل سالی یک بار) و با تصویب هیات وزیران انجام گیرد. این قانون سال‌هاست نادیده گرفته شده و مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی، کمترین تناسبی با تورم پرشتاب و هزینه‌های جاری آنها ندارد.